Gå til sidens hovedinnhold

- Våre sjanser er ikke store

Ståle Solbakkens FCK får det tøft med tanke på videre avansement i mesterligaen.

Det britiske storlaget Chelsea blir hinderet Solbakkens menn må klatre over for å avansere fra åttedelsfinalen.

- Det var en god kommersiell trekning, men dårlig sportslig sett, sier en litt skuffet Ståle Solbakken til Sporten.dk umiddelbart etter trekningen.

Se hele trekningen her!

Chelsea-formann advarer
For Chelsea ønskes nok FC København hjertelig velkommen som motstander. Chelsea-formann Ron Gourlay advarer imidlertid britene om å ta enkelt på oppgjøret.

- Det er ingen enkle kamper på dette nivået, så vi må være svært forsiktige. De har spilt ti kamper så langt i mesterligaen, og tok andreplassen bak Barcelona i gruppa si, så de er et veldig godt lag, sier Gourlay til SkySports.

- Men det er ikke så langt å reise. Det er vi glad for, sier han.

Små sjanser
Solbakken spådde på forhånd at de ikke hadde store sjansene dersom det ble Chelsea som ble motstander, men et godt resultat på hjemmebane vil sørge for en viss spenning, mener nordmannen.

- Våre sjanser er ikke store, men vi må gjøre alt vi kan i hjemmekampen, så vi holder spenningen til kampen på Stamford Bridge. Det må være målet. Det er jo en av verdens beste klubber. De har matchvinnere og verdensstjerner over nesten hele banen, sier Solbakken, som er ganske sikker på at FCK-spillerne er storfornøyd med trekningen.

- Spillerne vil nok gire seg selv helt vilt opp til denne kampen. Det skal jeg i hvert fall ikke bekymre meg for, ler Solbakken.

Kampene spilles tirsdag den 22. februar i Parken, mens returoppgjøret på Stamford Bridge spilles 16. mars

- Kampen kommer tidlig i forhold til vinterpausen, men vi må bare gjøre det beste ut av det, sier Ståle til bold.dk.

(ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED
Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken