RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Varsler store endringer i Barcelona

KLUBBEN TAR GREP: Lionel Messi og Xavi lyktes ikke med å vinne titler denne sesongen. Det er ikke godt nok for et lag som Barcelona.
KLUBBEN TAR GREP: Lionel Messi og Xavi lyktes ikke med å vinne titler denne sesongen. Det er ikke godt nok for et lag som Barcelona. Foto: Jaime Reina (Afp / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Luis Enrique kan bli klubbens neste trener.

Barcelona har vært gjennom en skuffende sesong. Klubbpresident Josep Bartomeu varsler at klubben står foran store endringer.

1-1 mot Atlético Madrid lørdag gjorde at det ikke ble noe La Liga-gull på Barcelona i Spania i år. Håpet var at en seier og seriemesterskap skulle gi klubben en opptur, men slik gikk det ikke.

Nå ble det annenplasser både i serien og cupen samt kvartfinaleplass i mesterligaen. Det er på ingen måte godt nok for en klubb som satser tungt på å være verdens beste.

- Vi har ikke innfridd målsettingene våre denne sesongen, så det er helt klart at vi ikke har noen grunn til å være fornøyde. Derfor kommer vi til å gå inn i en periode med store forandringer, sier Bartomeu til spansk fjernsyn.

Allerede er det klart at klubbens argentinske trener Gerardo Martino er ferdig i klubben etter bare én sesong. Den tidligere Barcelona-spilleren Luis Enrique seiler opp som en het kandidat som erstatter. Tidligere i uken kunngjorde han at han gir seg i Celta.

- Vi kommer til å fortsette med den samme filosofien vår, men det vil være spillere som ikke kommer til å fortsette i klubben etter denne sesongen. Vi har allerede tatt en del beslutninger, og de vil bli offentliggjort i løpet av de kommende dagene, sier klubbpresident Bartomeu i et intervju med spansk TV 3. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere