RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Varsler store endringer i United

STORE ENDRINGER: Shinji Kagawa, Antonio Valencia, Anderson, Alex Buttner, Nani, Anders Lindegaard, Ryan Giggs, Javier Herandez, Rio Ferdinand og Ashley Young kan forlate Manchester United etter sesongen. Fra før er det klart at Nemanja Vidic kommer til å spille for Inter fra høsten av.
STORE ENDRINGER: Shinji Kagawa, Antonio Valencia, Anderson, Alex Buttner, Nani, Anders Lindegaard, Ryan Giggs, Javier Herandez, Rio Ferdinand og Ashley Young kan forlate Manchester United etter sesongen. Fra før er det klart at Nemanja Vidic kommer til å spille for Inter fra høsten av.
Sist oppdatert:
Ti mann kan slå følge med Nemanja Vidic ut porten på Old Trafford.

Premier League-trofeet er ikke det eneste som kommer til å mangle når Manchester United tar sitt lagbilde før neste sesong.

Kaptein Nemanja Vidic har allerede signert for Inter, og det er ventet at flere spillere vil følge serberen ut porten på Old Trafford.

Sesongen har vært en stor skuffelse for United-fansen, og David Moyes vil trolig gjøre flere grep på overgangsmarkedet for å lykkes bedre neste sesong.

Manchester Evening News-journalist Stuart Mathieson har plukket ut ti spillere som bør frykte for sin fremtid på Old Trafford.

Javier Hernandez har ikke startet en Premier League-kamp i 2014. Ligacupsemifinalen mot Sunderland er sist gang meksikaneren fikk spilletid fra start. Det er han neppe tilfreds med selv. Inter er blant klubbene som har vist interesse for 25-åringen.

Twitter-profilen Evil Kagawa har blitt en stor hit blant fotballinteresserte Twitter-brukere. Den gir et humoristisk innblikk i Shinji Kagawa sine negative tanker om David Moyes. Om japaneren er like negativ i virkeligheten vites ikke, men han sliter med å få spilletid og kan komme til å returnere til Tyskland.

FERDIG? Nani er en av spillerne som kan forsvinne i sommer.

United var nær ved å selge Nani til Galatasaray forrige sommer, men da tyrkerne nektet å bla opp 8 millioner pund, strandet avtalen. Merkelig nok skrev portugiseren under en ny femårskontrakt i september. Det har imidlertid vært en stusselig sesong for Nani, som med en hamstring-skade neppe klarer å overbevise David Moyes om å beholde ham.

Det var sørgelig å se Rio Ferdinand i aksjon mot Olympiakos. Det var bare støv igjen av den en gang så dominerende midtstopperen. Moyes vil satse på Chris Smalling og Phil Jones, så det er kanskje på tide å legge skoene på hylla for Rio.

Kanskje ble det ett år for mye på Ryan Giggs. Han er sannsynligvis på lagbildet neste sesong også, men det blir nok med treneruniformen på. 

Antonio Valencia imponerte mange i starten av sin karriere, men har slitt mer siden. Har ikke klart å spille seg til en fast plass og har blitt brukt på høyreback til tider. Der har han heller ikke imponert nevneverdig.

En gang bankers på det engelske landslaget, men nå ser Ashley Young ut til å bli utelatt fra sommerens VM-tropp. Har fått så hatten passer for gjentatt filming, og skader har gjort livet enda vanskeligere for kantspilleren. Nå kan det fort gå mot exit til sommeren.

Alex Buttner ble hentet av Alex Ferguson for å legge press på Patrice Evra, men har ikke blitt noe annet enn en dårlig backup. Luke Shaw står høyt på ønskelista til sommeren, og for Buttner er det trolig dags å takke for seg.

Anders Lindegaard har bare spilt to kamper under David Moyes. Blir snart 30 år og vil trolig finne seg en klubb der han kan spille regelmessig.

Anderson er for tiden lånt ut til Fiorentina. Har ikke tatt Serie A med storm og blir sannsynligvis aldri å se i en United-drakt igjen.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere