Gå til sidens hovedinnhold

Velger familien, vraker Start

- Det har vært tøft, sier Hunter Freeman.

I november ble det klart at Clarence Goodson forlater Start til fordel for danske Brøndby.

Nå er det klart at også klubbens andre amerikanske forsvasspiller, Hunter Freeman, reiser fra Kristiansand. Freeman hadde et år igjen av kontrakten, men får reise hjem til USA vederlagsfritt for å være nærmere familien.

- I januar ble min mor kreftsyk. Heldigvis har behandlingen vært vellykket og hun er derfor kreftfri nå. Det har vært tøft for meg å følge denne prosessen langt hjemmefra. Det er ting i livet man ikke tror vil ramme en selv. Familien har alltid betydd mye for meg – og dette er grunnen til at jeg har bedt om å bli løst fra kontrakten med Start, sier Freeman til klubbens hjemmesiden .

- Lagkompisene og de andre rundt klubben er våre gode venner. Det har vært en glede å være sammen med dem og de fantastiske supporterne. De har alle bidratt til at vi har følt oss velkommen fra dag en i Kristiansand. Start og Kristiansand vil alltid ha en sentral plass i hjertene våre, sier han,

Hunter Freeman kom til Start før 2009-sesongen. Han står bokført med 51 Tippeliga-kamper og to mål de to siste sesongene.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Salg: 10 bukser du kan bruke på løpetur eller hjemme

Kommentarer til denne saken