RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vender seg mot Hughes

(Foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
Manchester Citys høyprofilerte brasilianere har vendt seg mot manager Mark Hughes.

32,5 millioner pundmannen Robinho, samt landsmennene Jo og Elano liker ikke måten Hughes leder Manchester City på, Dermed kan mye tyde på at Citys styrtrike arabiske eiere vil erstatte den tidligere Blackburn-sjefen før nyttår, skriver The Sun.

1-2-tapet hjemme for Tottenham har ikke fått Hughes til å sitte tryggere i stolen, for å si det sånn.

Hughes hadde et møte med eierne i forkant av det oppgjøret, der partene diskuterte mulige kjøp. Mens Hughes vil ha spillere som Blackburns Roque Santa Cruz, vil heller klubbens arabiske eiere ha mye større navn.

- Styreformannen kom hjem til meg her om dagen, og vi diskuterte hvordan vi ville løfte laget. Alt var veldig positivt, sier Hughes til avisa.

Men The Sun siterer en kilde som er nær eierne at Mark Hughes ikke har lang tid igjen i klubben. Selv om laget hadde slått Tottenham, så ville hans jobb vært i fare. Tapet sendte ham mot stupet.

Også administrerende direktør Garry Cooks jobb er i fare, etter at de nye eierne oppdaget at han hadde en årslønn på 1,5 millioner pund, som er en av de høyeste årslønnene i Premier League.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere