RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Venter med å forlenge med spillere

Sist oppdatert:
Kjetil Rekdal vil ikke forlenge med noen Aalesundspillere før etter sesongslutt. Han vil vite hvilken divisjon de spiller i først.

Fem Aalesund-spillere står uten kontrakt etter inneværende sesong. Ingen av dem har fått signaler om de er med i klubbens framtidsplaner eller ikke. Til det er klubbens framtid for usikker.

Vet ikke
- Vi vet jo ennå ikke hvilken liga vi spiller i neste sesong, sier Kjetil Rekdal til smp.no.

Lasse Olsen (35), Karl Oskar Fjørtoft (33), Trond Fredriksen (31), Thomas Gjørtz (24) og Thomas Pedersen (22) er spillerne som står uten kontrakt fra 1. januar.

- Alt det der lar vi ligge til etter sesongen. Det skaper bare spekulasjoner og frustrasjoner. Vi spiller ut sesongen, så får de som fortjener ny kontrakt og de som ikke får ny kontrakt vite det, sier den nyansatte treneren.

Er du Norges beste manager? Prøv Managerleague

Må vurdere
Lasse Olsen er blant spillerne som slet med å få spilletid under Søren Åkeby, men som har fått mye tillit under Kjetil Rekdal. Han vil ikke svare på om han fortjener en ny kontrakt i klubben.

- Det er opp til klubben å vurdere, svarer han diplomatisk.

En som ikke er like diplomatisk er midtbaneterrieren, Trond Fredriksen.

- Har jeg noen fremtid i AaFK? Situasjonen er frustrerende og bekymringsfull for meg, og flere med meg. Jeg har tross alt kone og to barn, og realiteten er altså at jeg ikke aner hva jeg skal gjøre etter 1. januar. Da stopper lønna fra klubben, om jeg ikke får ny kontrakt. Og det er det jeg ønsker, jeg mener fullt og fast at jeg fortsatt har mye å gi som spiller i AaFK, sa han til Sunnmørsposten tidligere i sommer.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere