RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Venter på Guti-tilbud

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ JOSE JORDAN
Sist oppdatert:
Real Madrid forsøker å hjelpe Guti med å finne en ny klubb. Så langt uten hell.

- Presidenten (Florentino Perez) ønsker å hjelpe ham, og han ønsker å bytte klubb, men den tredje ingrediensen mangler, og det er en klubb som vil kjøpe ham, sier sportsdirektør Arrigo Sacchi til Marca tirsdag.

- Hvis det dukker opp en klubb, skal vi snakke, legger han til.

28 år gamle Guti er et produkt av Real Madrids ungdomssystem. Midtbanespilleren er en av spillerne med lengst fartstid i klubben, men har hele karrieren vært ut og inn av laget - ofte fordi andre spillere har større navn og kostet klubben mye penger.

- Guti er en stor spiller, og han har gjort det klart at han ønsker å spille. Men hvor? Jeg kunne brukt ham på vingen, men han trives bedre bak spissene eller på topp, forklarer Sacchi.

Real Madrid er godt forspent på disse plassene. Både Zinedine Zidane og Raul trives i en litt tilbaketrukket spissrolle, mens Ronaldo og Michael Owen er første- og andrevalg lengst fremme. I tillegg er Robinho sannsynligvis på vei inn til hovedstadsklubben.

Everton og Tottenham Hotspur er ifølge Reuters interessert i Guti, men så langt har Real Madrid altså ingen konkrete tilbud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere