Gå til sidens hovedinnhold

- Verdensklasse av Benni

Mark Hughes tok litt av æren, da Benni McCarthy dunket Arsenal ut av FA Cupen.

Blackburn-Arsenal 1-0: Sør-Afrikaneren fintet enkelt bort Philippe Senderos, og plasserte ballen utagbart i det bortre hjørnet etter 87. minutter av oppgjøret. Det fikk Mark Hughes til å gå fra konseptene på sidelinja.

- Jeg synes målet i seg selv fortjente å vinne enhver kamp. Benni fikk et fantastisk treff. Det var et mål i verdensklasse. Han har vist oss denne sesongen hva han er kapabel til, sier Blackburn-manageren til Sky Sports.

Han legger like gjerne inn litt skryt til seg selv også...

- Det var en god avgjørelse av manageren å hente en så betydningsfull spiller hit. Så jeg tar litt av æren selv, men jeg må få si at hele laget var glimrende i dag. Til tider måtte vi virkelig kjempe, sier waliseren.

Godt og ondt
Morten Gamst Pedersen spilte hele kampen for hjemmelaget, og markerte seg både på godt og ondt. Først da han tråkket Emmanuel Eboue på hælen etter fem minutter. Afrikaneren måtte forlate banen senere i oppgjøret.

Rett før timen var spilt, hadde Vadsø-gutten en av vertenes får farlige sjanser i løpet av kampen. Han ble nydelig spilt fri på venstrekanten, men fant ingen å spille fri inne i feltet. I stedet brant han av fra skrå vinkel, men til trener Mark Hughes store frustrasjon - gikk avslutningen i nettveggen.

Gjestene fra London hadde de fleste farlighetene i cupkampen. Julio Baptista burde scoret allerede i førsteomgang, men headingen hans fra åtte meters hold, gikk utrolig nok over. Brasilianeren var helt upresset ved den anledningen. Men onsdag kveld ble det bare nesten for Arsene Wengers unge tropp.

Tre strake tap
- Jeg følte begge lag tok hverandre ut i kveld. Det var ikke mange store sjanser etter godt spill, men som jeg sa, føler jeg målet i seg selv fortjente å vinne enhver kamp.

Londonerne gikk dermed på sitt tredje strake tap, etter at både PSV og Chelsea har blitt for sterke i de to foregående kampene.

Blackburn er dermed klare for kvartfinalen i turneringen. Der venter Manchester City. Kampen spilles den 11. mars.

Reklame

Dette gir du til morsdagen