RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Veron klar for Inter

Sist oppdatert:
Juan Sebastian Veron ble førstemann ut døren etter Jose Mourinhos inntreden på Stamford Bridge. Argentiner blir utlånt til italienske Inter.

Torsdag avslørte Mourinho at hans første oppgave i Chelsea vil være å slanke stallen ned til 21 utespillere. Det var derfor ikke vanskelig å etterkomme Verons ønske om å bli utleid til Inter i én sesong.

Verons fremtid i klubben har vært usikker de siste par månedene, etter at han selv uttrykte ønske om å forlate Chelsea etter marerittsesongen han har vært gjennom.

Den tidligere Manchester United-spilleren fikk store deler av sesongen ødelagt av skader, og spilte på langt nær opp mot sitt beste de få gangene han fikk sjansen.

Inter har vært interessert i Veron en stund, som et ledd i å forsterke stallen etter en skuffende sesong i Italia.

Veron innrømmet i vinter at han var lysten på en retur til Serie A, der han hadde stor suksess i Parma og Lazio før Alex Ferguson hentet ham til Old Trafford for tre sesonger siden.

- Chelsea FC har i dag kunngjort en låneavtale med FC Inter for midtbanespiller Juan Sebastian Veron. Ifølge avtalen blir Veron klar for Milano-klubben 1. juli, heter det i en pressemelding fra Chelsea.

Dersom Veron overbeviser for Inter neste sesong, blir overgangen trolig permanent, melder Sky News.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere