Gå til sidens hovedinnhold

Vet ikke om han skal snyte Liverpool

Men Tim Sherwood har planer om å handle spillere.

Kantspilleren Jevhen Konopljanka ble heftig koblet med Liverpool i januar, men da alle trodde overgangssagaen nærmet seg en løsning, satte Dnipros president seg på bakbena og sørget for at det ikke ble noen handel.

I ettertid har det blitt spekulert i at Liverpool vil gjøre et nytt forsøk på å hente ukraineren til sommeren, men nå som klubben ser ut til å kapre en plass i Champions League neste høst, kan det fort hende at planene for spillerkjøp endrer seg en smule og at de røde går for andre alternativer.

Mens det en stund har vært stille rundt Liverpool og Konopljanka, har det den siste tiden versert en rekke rykter rundt Tottenham og samme spiller.

Dnipros oppmerksomhetssyke leder skal igjen ha vært ute og uttalt seg og sier at han har vært i forhandlinger med Tottenham om et salg av 24-åringen.

Spilleren skal angivelig også foretrekke London foran Liverpool.

- Ikke bestemt
Han sa at en avtale for spilleren kunne være nærstående. Spurs-manager Tim Sherwood bekrefter at ukraineren har vært et samtaleemne i Tottenham.

Sherwood er likevel ikke sikker på om det kommer en løsning med det første og sier følgende om overgangsryktene til Sky Sports.

- Konopljanka er en spiller vi har snakket om, men ingenting er bestemt.

Mange vil kanskje tenke at Sherwood ikke får all verdens informasjon fra Tottenhams styreleder Daniel Levy, ettersom det den siste tiden også har blitt spekulert heftig i at manageren uansett er ferdig i klubben til sommeren, men skal vi tro den tidligere midtbanespilleren selv, er ikke det tilfellet.

- Det er jeg som kommer til å kjøpe spillere, helt sikkert. Ingen andre skal komme inn her å gjøre en slik jobb, med mindre jeg gir dem tillatelse.

- Men jeg tror vi må se mye mer av de gutta som blir koblet med oss, før vi eventuelt henter dem. Vi må forsikre oss om at vi gjør riktige valg, sier han.

- Tror jeg blir
Sherwood understreker viktigheten av å få inn «egne» spillere.

- Det er manageren som skal jobbe med spillerne, så hvis du har spillere du ikke ønsker, blir det en tung jobb. Da har man alltid en unnskyldning.

Sherwood legger ikke skjul på at han har ambisjoner om å handle.

- De spillerne som er her nå, er hentet av andre. Jeg vet hvilke spillere jeg vil ha og hva slags spillertyper denne gruppen trenger for å bli bedre.

- Jeg tror jeg er her, også neste sesong, selv om det ikke er opp til meg å bestemme. Jeg planlegger neste sesong og spillerne planlegger framtiden sin.

Louis van Gaal er blant de som har blitt koblet med jobben i Tottenham, men enn så lenge har styreleder Levy holdt kortene tett til brystet.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus