Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Veteran ber Celtic slå tilbake

MYE Å SPILLE FOR: Celtic's Kris Commons (15) mener laget ikke må deppe etter søndagens FA-cup-exit.
MYE Å SPILLE FOR: Celtic's Kris Commons (15) mener laget ikke må deppe etter søndagens FA-cup-exit. Foto: Kirk O'rourke (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Celtic har fortsatt mye å spille for resten av sesongen.

Ronny Deila og Celtic fikk trippeldrømmen knust søndag. Nå ber veteranen Kris Commons hele laget se framover.

2-3-tapet for Inverness i FA-cupsemifinalen var tungt å svelge for Ronny Deila. Telemarkingen håpet å bli den tredje manageren i Celtics 127 år lange historie som vant begge de skotske cupene og ligaen i samme sesong. Det blir han ikke.

For Celtic handler nå alt om å legge nederlaget bak seg. Onsdag kan Glasgow-klubben ta et nytt viktig skritt mot ligagull med seier mot Dundee. Tre nye poeng vil bety at avstanden ned til serietoer Aberdeen øker til åtte.

- Vi skal sørge for å gjøre en god kamp og vinne. Vi har fortsatt en ligatittel som skal vinnes og det er vårt fremste mål nå. Vi skal vinne resten av kampene med stil, sier veteranen Kris Commons til klubbens nettsider.

- Det var en voldsom skuffelse å tape den kampen. Vi ga alt. Det var ikke mer vi kunne gjøre. Noen ganger blir det bare sånn, sier 31-åringen.

Med til historien hører det at Celtic fikk keeper Craig Gordon utvist tidlig i andre omgang. Det gjorde oppgaven betydelig vanskeligere for Ronny Deilas menn.

Foran onsdagens kamp har Celtic-manageren Gary Mackay-Steven og Stuart Armstrong tilgjengelig. De to kunne ikke spille søndagens semifinalen som følge av at de hadde spilt cupkamper for andre skotske klubber tidligere denne sesongen.

Anthony Stokes kan komme til å miste Dundee-oppgjøret på grunn av skade, mens John Guidetti la inn en god søknad om en startplass med sin scoring i ekstraomgangene mot Inverness. (©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!