*Nettavisen* Sport.

Veteran forlater United

Foto: AFP/Scanpix

Etter 13 år i klubben er John O'Shea på vei ut.

07.07.11 15:04

John O'Shea har vært i Manchester United siden han var 17 år gammel, da han han ble hentet til klubbens ungdomsakademi fra Waterford Bohemians.

Den anvendelige forsvarsspilleren har vært med å vinne det meste med Old Trafford-klubben og har vært en svært nyttig mann for Sir Alex Ferguson.

Nå ser det imidlertid ut til at 30-åringen skifter beite. Ifølge Sky Sports skal O'Shea torsdag være i Sunderland, for å gjennomgå den obligatoriske legesjekken.

Veteranflukt
Ryktene om at Sunderland-manager Steve Bruce har vært ute etter den irske forsvarsspilleren har versert en stund og nå ser det ut til at en overgangen nærmer seg.

Iren har spilt totalt 392 kamper for Manchester United og har scoret 15 mål i løpet av en lang karriere i klubben.

30-åringen blir den fjerde veteranen som forsvinner fra laget som vant ligaen forrige sesong. Fra før har Gary Neville, Edwin van der Sar og Paul Scholes lagt opp.

O'Shea har i løpet av karrieren også blitt utlånt til Bournemouth og Royal Antwerp. Det skjedde i henholdsvis 1999/2000 og 2000/2001.

Forsvarsspilleren har vært med å vinne Premier League fem ganger, FA-cupen én gang, ligacupen tre ganger og Champions League én gang.

Aktiv Bruce
Sunderland har vært aktive på overgangsmarkedet i sommer og folk som Connor Wickham, Craig Gardner og Ji Dong-Won er allerede klare.

I tillegg har Sunderland solgt stortalentet Jordan Henderson til Liverpool.

Det er også ventet at Bruce vil gjøre et forsøk på å hente midtbanemannen Darron Gibson og forsvarskjempen Wes Brown fra sin gamle klubb i løpet av sommeren.

Ifølge Sky Sports vil Sunderland være villige til å betale en samlet sum på rundt 12 millioner pund for trioen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag