Gå til sidens hovedinnhold

- Vi er bedre enn United

Aleksandar Kolarov mener Manchester City fortsatt er det beste laget i byen.

Ordkrigen er for lengst i gang foran mandagens prestisjetunge byderby i engelsk fotball.

Manchester United synes å ha ligagullet et godt stykke nede i lomma, men Manchester City vil mer enn gjerne gi naboen en nesestyver i egen lekegrind.

City-forsvarer Aleksandar Kolarov mener i tillegg at et City-mannskap på sitt aller beste, er bedre enn et hvert United-mannskap.

- De har mye selvtillit i øyeblikket og det blir en vanskelig kamp, men spiller vi som vi vet vi kan – og alle er på hundre prosent – mener jeg at vi er bedre enn dem, sier serberen til Sky Sports.

Kolarov innrømmer samtidig at United synes å styre mot et velfortjent ligagull.

- Jeg må være ærlig, og de har vært det beste laget denne sesongen, sier 27-åringen.

Han mener City har tapt gullet på for mange feiltrinn mot tilsynelatende enkel motstand.

- Vi har spilt bra, men i noen kamper har vi gjort feil. Mot små lag har vi gjort mange, særlig på bortebane, sier Kolarov.

For ett år siden avsluttet City sesongen knallsterkt og knep ligagullet med Sergio Agueros overtidsscoring mot QPR i aller siste serierunde. Det kommer neppe til å gjenta seg denne sesongen.

Nå håper i stedet Kolarov på seier i mandagens derby – slik at de blå kan ta med seg en liten United-skalp inn mot neste sesong.

- De fortjener gullet, fordi de har førsteplassen i øyeblikket. Men for oss endrer ikke det noen ting. Vi skal prøve å vinne kampen på Old Trafford, for å bevare stoltheten, sier han.

(ANB)

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg