Vi forstår hvorfor du smiler, Zlatan

Foto: Getty Images / All Over Press

Den svenske fotballstjernen skal ha fått et svært godt tilbud.

23.08.13 10:29

Paris Saint-Germain-spiss Zlatan Ibrahimovic har blitt koblet bort fra den franske storklubben etter at de i sommer signerte Edinson Cavani for cirka en halv milliard norske kroner.

Men foreløpig har svensken blitt værende i Paris.

Fredag hevder Expressen å vite at Zlatan har fått et svært godt kontraktstilbud fra PSG.

133 millioner etter skatt
Ifølge avisen har klubben tilbudt ham 133 millioner norske kroner i året.

Franske l'Equipe har tidligere hevdet at PSG ville tilby Zlatan mellom 118 og 125 millioner kroner i året. Men nå skal altså Ibrahimovic ha forhandlet seg fram til 133 millioner, etter skatt.

En av hovedgrunnene til at PSG nå tilbyr 31-åringen en ny avtale skal være at de vil vise at de vil satse på svensken til tross for at de har hentet Cavani fra Napoli.

Motivert Zlatan
Zlatan innrømmet også overfor Expressen i forbindelse med landskampen mot Norge at han vil respektere sin kontrakt med klubben.

- Jeg har to år igjen. Vi får se hvor lenge kroppen holder, forhåpentligvis lenge. Jeg kjenner meg sterk og motivert, fortalte Zlatan.

Torsdag ble det også klart at PSG forlenger kontrakten til Thiago Silva. Brasilianeren har vært koblet til blant andre Barcelona denne sommeren, men med en ny femårsavtale håper nok PSG å få en stopp på ryktene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.