Gå til sidens hovedinnhold

Vi må prøve Häcken

Hjemmelaget mangler fem av sine beste menn og da må vi teste Häcken. Sjekk torsdagens oddstips.

Sportspills meny torsdag
Trav Bergen: Ove Wassberg sitter på bankeren
Øvrevoll: En vinner fra Wido
Lunsjtrav Bjerke: Vi spiller bankerfritt

Torsdagens langoddsprogram består i all hovedsak av ishockey fra Norge, Sverige, Finland og NHL. Kun tre fotballkamper finnes på torddagens meny, to av dem er fra Sverige. Totalt er det 32 spillobjekter å bryne seg på.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Fluminense - Coritiba
Hjemmelaget er trykket ned til spinkle 1,65 i odds, men må stille redusert natt til torsdag og motstander Coritiba er i stand til å ta alle poengene. Til gjeldende odds ligger verdien på borteseieren og 3,35 er mulig å teste

Nashville Predators - Phoenix Coyotes
Hjemmelaget fikk svært godt betalt i bortemøtet med St. Louis Blues sist og 4-2 seieren var ikke fortjent. Ble trolig på bakgrunn av den seieren satt til ganske klar favoritt her. Phoenix har gått på to strake bortetap, men gjorde en bra kamp sist (tapte etter forlengning borte mot Dallas Stars). Her synes oddsen skjevt satt og 2,45 på at Phoenix vinner er småspennende.

Dagens avslag
Svensk ishockey
Det er ingen overraskelse at det er jevnt i den svenske eliteserien, men kveldens kamper ser vidåpne alle som en. At seiersløse Färjestad betales med 1,45 hjemme mot Timrå er nesten til å grine av, selv om Karlstad-laget har en fin vinnersjanse i kveld. Växjö Lakers hviler sin ordinære førstekeeper Gerber hjemme mot AIK.

Dagens spill
Malmö - Häcken
Det vrimler med lavoddsere på torsdagens oddsprogram og spesielt de norsk ishockeykampene er kjørt til bunns oddsmessig. Vi setter listen betydelig høyere denne torsdagen og beveger oss til en hengekamp i Allsvenskan (fotball). Der møtes fjorårets seriemester Malmö og årets overraskelseslag Häcken.

Hjemmelaget har grunnet diverse Europacupdeltagelse fire kamper igjen og ligger på sjuendeplass, men har tolv poeng opp til AIK på tredjeplass og sju poeng opp til kveldens motstander på fjerdeplass. Således kan ikke Malmö nå Europacupplass. Skal nå spille fire kamper på åtte dager og alle hjemme i Malmø. Tre av dem er seriekamper, den siste er hjemme mot Metallist Kharkov neste torsdag i gruppespillet i Europa League.

Godtgående Häcken har altså fem poeng opp til AIK på tredjeplass og Elfsborg på andreplass, og med seier i kveld er det kun to poeng opp til disse lagene. Søndag møter laget AIK borte til en helt avgjørende kamp, mens laget avslutter hjemme mot Kalmar neste helg.

Malmö må i kveld unnvære tre suspenderte spillere. Det er Jeffrey Aubynn (m) (20/1), Jiloan Hamad (m) (18/3) og Jimmy Durmaz (m) (25/4). Amin Nazari (m) (6/0) har spilt tre kamper på seks dager med det svenske juniorlandslaget og spiller heller ikke i kveld. Nykommer Mathias Ranegie (a) (22/18 mål for Häcken og 5/3 etter overgangen fra Häcken) får ikke spille mot sin gamle klubb. Markus Halsti (f) (14/0) har vært på landslagsoppdrag for Finland og er heller ikke med i kveld. Fem av disse spillerne var i startoppstillingen mot Kalmar i forrige seriekamp, mens Nazari startet på benken. Således er det ingen tvil om at hjemmelaget er svekket i kveld.

For Häcken er Majeed Waris (a) (16/3) den eneste spilleren av betydning som er uaktuell i kveld.

Malmö står med 7-3-2 på hjemmebane, mens Häcken står med 5-3-5 på bortebane. Formen er ellers strålende for bortelaget som har 5-3-0 på sine åtte siste seriekamper.

Hjemmelaget mangler altså fem mann fra startoppstillingen sist, er hektet av i kampen om medaljer og Europacup-plassene og har altså et steintøft program den nærmeste tiden. Häcken har en mer eller mindre fulltallig tropp, har motivasjon så det holder og da må vi teste borteseieren. Häcken-seier betales med 3,00 i odds og kampen kan spilles som singel og det blir vårt soleklare valg denne torsdagen. Innsatsen vår er som vanlig kr 100.

Spilleforslag torsdag
Kamp 100 Malmö FF - Häcken 2,00 2,90 3,00
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken