RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AP/Scanpix)

Vi må teste Udinese

Sist oppdatert:
Meget hjemmesterke Udinese har sju strake seire hjemme og vi tror de påfører Juventus sesongens første tap. Sjekk vårt oddstips.

Tre dager før jul er det et strålende langoddsprogram denne onsdagen. Det spilles en rekke kamper både i Serie A, Premier League og fransk Ligue 1 og i tilegg er det cupkamper fra både Tyskland og Spania på dagens meny.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Onsdagens øvrige meny:
Tippetips: Manchester City for alle penga
Oddstips 2: Newcastle reiser seg
V75: Eventyret fortsetter!

Dagens langskudd
Parma - Catania
Vi gikk mot Parma hjemme mot Lecce søndag og foreslo langskudd på bortelaget. Med 3-1 ledelse til Lecce kun sju minutter før slutt så det riktig fint ut, men hjemmelaget scoret to kjappe mål i sluttminuttene og berget uavgjort. Stjernespiller Sebastian Giovonco er fortsatt skadet, i kveld må i tillegg både Gabriel Paletta (f) og Stefane Morone (m) sone karantene (begge har startet samtlige kamper denne sesongen). Catania skinner sjelden borte, men i kveld må muligheten være bedre enn det oddsen indikerer og 3,15 på borteseieren lokker her.

Borussia Mönchengladbach - Schalke 04
Tysk cup. Bortelaget er gjort til favoritter i det som på forhånd må sees på som et jevnt oppgjør. Mönchengladbach innfridde vårt tips hjemme mot Mainz søndag og ligger på en flott fjerdeplass. Stjerneskuddet Marco Reus var tilbake søndag og spiller også i kveld. Sterke 6-3-0 på hjemmebane i serien. Schalke ligger på tredjeplass og tok en imponerende 5-0 seier hjemme mot Werder Bremen lørdag. Vi synes hjemmelaget skal være favoritt her og da er 2,50 på hjemmeseieren selvsagt et svært spennende langskudd.

Dagens avslag
Everton - Swansea
Hjemmelaget er en gjenganger i denne spalten. David Moyes mannskap sliter voldsomt med å finne nettmaskene og måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Norwich lørdag etter en sen utligning av Leon Osman. I kveld får man 1,55 på at Everton skal vinne mot bortesvake Swansea som tok ett sterkt bortepoeng mot Newcastle lørdag. Det er det veldig lett å si nei til.

Aston Villa - Arsenal
Ny skuffende kamp av Villa hjemme mot Liverpool søndag og Alex McLeish har ikke lykkes spesielt godt som manager i Villa foreløpig. I kveld returnerer Gabriel Agbonlahor etter karantene. Arsenal må unnvære sin kanskje viktigste spiller, Alexandre Song, som soner karantene, og alle de faste backene. Vi synes denne kampen er jevnere enn det oddssettingen indikerer og 1,67 for borteseire styrer vi elegant unna.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Dagens spill
Vi kommer med to spilleforslag denne onsdagen. Ett singelspill fra Serie A og en dobbel fra Premier League/Serie A.

Udinese - Juventus
Vi starter i Serie A og merk at denne kampen har avspark kl 18 og altså spillefrist kl 17.55. Til tross for at Udinese solgte Alexis Sanchez til Barcelona denne sommeren og la alt ansvaret for suksess på Antonio Di Natale, har laget gjennomført en strålende høstsesong. Ligger på tredjeplass før denne serierunden, og med seier mot Juventus kommer laget a poeng med serieleder Milan (kun målforskjell skiller fra tabelltopp). Udinese kom sterkt tilbake to ganger borte mot Lazio søndag og hentet et sterkt bortepoeng i Roma. I den kampen startet Di Natale på benken, her er han naturligvis med fra start igjen.

Hjemme i Udine står Udinese med råsterke 7-0-0 og selv om ikke laget har møtt topplagene er det en strålende statistikk. 14-2 er de solide tallene i målprotokollen. Borte har Udinese svært moderate 2-4-2 og hadde Udinese vært litt bedre borte hadde de toppet Serie A i øyeblikket. Med mannskapet ser det bortimot perfekt ut.

Juventus overtar tabelltoppen dersom de vinner her i kveld, uavgjort er ikke nok da Milan har bedre målforskjell. Har foreløpig ikke tapt i Serie A denne sesongen (9-6-0), på bortebane står laget med 3-4-0. Har slått et formløst Inter på bortebane og tok også en sterk borteseier mot Lazio tidligere i høst. Mot Roma og mot Napoli var Juventus heldige som fikk med seg poeng. Med mannskapet til trener Antonio Conte ser det nesten perfekt ut, kun Mirko Vucinic er på skadelisten.

Juventus er gjort til knapp favoritt i denne kampen, undertegnede har sett laget ved en rekke anledninger denne høsten og har fortsatt tilgode å bli imponert over laget. De gjør jobben sin og er blitt et svært hardtarbeidende mannskap under Conte, men briljere gjør de ikke. Udinese er meget bra på sitt beste og har en fantastisk matchvinner i sine rekker. Før eller siden ryker naturligvis Udinese på en smell hjemme, men det skjer forhåpentligvis ikke i kveld.

Det står 2-0-2 i de fire siste tilsvarende og når hjemmeoddsen er såpass sprek som 2,50 i odds må vi prøve oss, vel vitende om at Juventus ikke har tapt denne sesongen. Det tapet kommer når som helst og i kveld møter de altså et lag som ikke har avgitt ett eneste poeng på eget gress. Kampen kan spilles som singel og vår innsats er som vanlig kr 100.

Spilleforslag 1 onsdag
Kamp 40. Udinese - Juventus 2,50 2,85 2,35
Klikk her for å spille denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere