RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AFP/Scanpix)

Vi satser på offensive Brasil

Alves, Pato og Nilmar scoret på torsdag. Vi forventer mer samba-fotball mot Ukraina i dag.

Det er et oversiktlig langoddsprogram denne gangen, med noe færre kamper enn vanlig, denne mandagen midt i fotballens EM-pause. Vi finner to godbiter likevel, en fra England, og en annen fra Brasil, som befinner seg i England for tiden.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Ukraina - Brasil
Privatlandskamp, spilles i Derby, England. Begge lag spilte kamp forrige uke også. Ukraina møtte Canada hjemme i Kiev, et av verdens minst meritterte landslag, og kom tidlig under 0-2, som stod seg til pause. Man eksperimenterte en del med laget, naturligvis, og gjorde hele fem bytter i pausen. De som spilte de siste 45 var et bedre lag en dem som startet, og man hentet seg inn til 2-2. Dette var forøvrig Andriy Shevchenkos landskamp nummer 100, han spilte hele kampen. Alt i alt var dette en skuffende forestilling av Ukraina, skal vi tro rapportene.

Brasil slo Iran 3-0 på torsdag, kampen ble spilt i Abu Dhabi. De hadde på forhånd trent på en 4-3-3 formasjon med Coutinho, Robinho og Pato på topp, rimelig offensive saker, og publikum ble ikke skuffet. Alves, Pato og Nilmar scoret. Av de som trolig hadde spilt for Brasil dersom de ikke hadde vært skadet, må Ganso og Adriano nevnes. Chelseas Alex er også skadet, han kunne muligens også vært aktuell.

Ukraina på fredag: Pyatov, Kucher, Mandzyuk, Romanchuk, Rotan, Kulakov, Fedetskiy, Gai, Shevchenko, Voronin og Seleznev. Byttet inn: Gusev, Tymoschuk, Oliynyk, Milevskiy, Aliev og Khudobyak.

Brasil på torsdag: Victor, Alves, Santos, Silva, Luiz, Lucas, Eduardo, Ramires, Coutinho, Robinho og Pato. Byttet inn: Giuliano, Nilmar, Sandro, Rever og Wesley.

Brasil scoret tre flotte mål mot Iran, det første etter 14 minutter, et resultat av at de gikk offensivt ut fra start og forstsatte å spille offensivt hele kampen. De møter en bedre organisert motstander i dag, men Ukraina slet mot Canada i første omgang. Det er aldri godt å si hva en kan forvente av en privatlandskamp, men vi tror ganske sikkert vi får se et offensivt Brasil i dag også. Om Ukraina klarer å stramme opp defensiven sin, gjenstår å se. Det er minst like sannsynlig at man forsetter å matche dem som ikke fungerte så bra sist, og 1,80 på at Brasil leder til pause er godt nok for oss i dag.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Swindon - Bristol Rovers - over 2,5 mål
Vi tar med et spill på dette League One-oppgjøret. Swindon har scoret i sine fem siste spilte, men de to siste er likevel tapt, 2-3 for Plymouth og 1-2 for Dagenham & Redbridge. Det er noe rokkering på forsvarsplassene for tiden på grunn av skader, og det har slått litt uheldig ut. Bristol Rovers tok en litt overraskende 1-0 borteseier over gode Huddersfield sist. Bortekampen før vant de imponerende 3-0 over Dagenham & Redbridge.

Begge lag har spilt ti runder denne sesongen, og begge har 6 kamper over 2,5 mål. Når vi ser på innbyrdes resultater, ser vi flere målrike oppgjør, spesielt de seneste årene, og spesielt på dagens bane.

06.03.2010 Swindon - Bristol Rovers 0 - 4
12.12.2009 Bristol Rovers - Swindon 3 - 0
25.04.2009 Swindon - Bristol Rovers 2 - 1
22.11.2008 Bristol Rovers - Swindon 2 - 2
22.04.2008 Bristol Rovers - Swindon 0 - 1
24.11.2007 Swindon - Bristol Rovers 1 - 0
28.04.2007 Bristol Rovers - Swindon 1 - 0
16.12.2006 Swindon - Bristol Rovers 2 - 1
24.03.2001 Bristol Rovers - Swindon 0 - 0
21.10.2000 Swindon - Bristol Rovers 1 - 3

Ikke godt å si hvorfor Norsk Tipping har under 2,5 mål som favoritt. Vi tror sjansen er størst for et målrikt oppgjør. Begge lag er kapable til å score her. Vi spiller over 2,5 mål til 1,75 i odds i en dobbel med brasiliansk ledelse til pause. Vi setter 100 kroner på denne, spillefristen er klokken 20.25.

94. Ukraina - Brasil - (pause) 5,15 2,00 1,80
98. Swindon - Bristol Rovers - over/under 2,5 mål 1,75 1,65
Odds: 3,15

Du kan levere tipsforslaget direkte på oddsprogrammet nederst i artikkelen.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere