Gå til sidens hovedinnhold

- Vi skapte 1000 sjanser

Adam Larsen var imponert over sin keeperkollega etter scoringsfesten i Drammen.

STRØMSGODSET - HAUGESUND 3-3:

Haugesund har hatt store problemer på sine turer til Drammen de siste årene og sto med fire strake tap på Marienlyst før mandagens kamp.

Da var det kanskje ikke så rart at Jostein Grindhaug var godt fornøyd med at laget hans fikk med seg ett poeng etter at Tor Arne Andreassen utlignet til 3-3 i sluttminuttene.

- Det føles selvsagt godt, for det er et godt lag vi møter, og som triller ball i hatt med oss til tider. Jeg er glad og godt fornøyd med det ene poenget. Godset er gode til å få til kombinasjoner og spiller oss ut til tider. Derfor ser vi verre ut enn det jeg ønsker at vi skal gjøre. Likevel klarer vi å kjempe oss inn igjen. Heldigvis kommer man langt med moral og ryggrad også, sier Grindhaug til Dagbladet.

Før Andreassen satte inn kampens sjette mål, hadde Nikola Djurdjic gitt Haugeund ledelsen to ganger. Adama Diomande, Ola Kamara og Peter Kovacsc scoret målene til Strømsgodset.

Strømsgodsets solide sisteskanse Adam Larsen Kwarasey følte laget hans hadde fortjent alle tre poengene og var en skuffet mann etter poengdelingen med gjestene fra Haugesund.

- Det er surt. Det virker som vi fortsatt feirer. Det tok ikke ett minutt engang før de var oppe igjen. Vi skapte 1000 sjanser, men Per Morten (Kristiansen) var god i dag, sier Godset-keeper Adam Larsen Kwarasey.

Etter en seier og et tap hver så langt denne sesongen, står både Strømsgodset og Haugesund med fire poeng etter søndagens poengdeling.

Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021