Gå til sidens hovedinnhold

- Vi sprenger ikke banken for Sterling

Men Liverpool har gitt unggutten et nytt tilbud.

Raheem Sterling har vært i knallform for Liverpool denne sesongen og unggutten har etablert seg som en av klubbens viktigste spillere.

Under spisskrisen denne sesongen har manager Brendan Rodgers hatt stor suksess med å flytte unggutten opp på topp, som ren spydspiss.

Til tross for suksessen på banen har det vært mange spekulasjoner rundt Sterlings framtid og forhandlinger om en ny kontrakt har drøyd ut.

Samtidig har ryktene florert i avisene. Både Real Madrid og Manchester City har blitt koblet med Sterling, klubber som kan grave svært dypt i lommene.

- Belønning
Rodgers sier imidlertid på en pressekonferanse mandag at Liverpool ikke kommer til å legge hva som helst på bordet for å sikre en ny avtale.

- Raheem vil få sin belønning. Han har fått tilbud om en fantastisk avtale her, en utrolig bra avtale for en spiller på hans alder, sier han ifølge Daily Mail.

- Han er fornøyd med tilværelsen her. Det ser du på spillet hans. Men vi er ikke en klubb som skal tilby langt, langt mer enn det som er riktig verdi, men vi skal selvfølgelig belønne de beste spillerne våre, sier Rodgers videre.

Nordiren er klar på at Liverpool ikke vil sprenge banken for Sterling. Han mener det også er viktig at unggutten fortsatt har noe å strebe etter.

- Det er viktig at unge spillere har noe å strebe etter, får de for mye, for tidlig, vil det ødelegge utviklingen. Raheem har vært strålende siden han fikk sjansen her, men vi må huske at han bare var 17 år da han kom inn i laget.

- Vi tror Liverpool er det beste stedet for ham å være. Men det er viktig for oss at han kan oppnå mer her, også i framtiden, sier Liverpool-manageren.

- Viktige
Sterling har snaue to år igjen av sin kontrakt med Liverpool, mens også Jordan Henderson nå nærmer seg slutten av sin avtale med de røde.

- Begge spillere er viktige for oss. Jeg tror dette vil løse seg snart.

Tirsdag møtes Liverpool og Tottenham til viktig kamp i Premier League. Kun fire poeng skiller de to lagene på tabellen, Tottenham har 43, Liverpool 39.

Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe