RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Vi stoler på hjemmelagene

Sist oppdatert:
Barcelona og Newcastle er lagene som skal gi oss gevinst i kveld.

I dag tilbys vi håndballkamper fra herrenes Postenliga, tysk 3. Bundesliga, Champions League for både kvinner og menn og litt engelsk fotball, blant annet.

Vi merker oss med én gang at det er to veldig sterke hjemmelag på langoddsprogrammet, som fort kan vinne sine kamper med med flere mål i kveld. Begge disse er på tippekupongen, og vi tar med vår argumentasjon derfra.

12 rette igjen? Sjekk onsdagens tippetips

Sjekk dagens V65-tips: Banker en formløs gjeng?

Barcelona vinner hjemme
Barcelona spilte1-1 i Stuttgart og de er videre i Champions League med seier og faktisk også 0-0 i denne. 1-1 gir ekstraomganger. 0-0 blir det neppe, vi tror mest på en klar hjemmeseier. Det har vært litt snakk i det siste om at Barcelona har mistet noe av den gode formen, men vi så med egne øyne hvordan det gikk med Valencia på søndag. Selv om Valencia kunne fått et trøstemål på en stor sjanse mot slutten var de i realiteten sjanseløse etter at Messi scoret alle tre målene for Barca i andre omgang.

Stuttgart er gode hjemme i Tyskland, dog ble det tap 2-1 borte for Schalke nå sist. De hadde én god omgang hjemme i 1-1 kampen, men på Camp Nou skal de være sjanseløse. Vi stoler på Messi, som forventes å spille fra start, og Henry som også viste gode takter mot Valencia.

Hjemmeseier i denne får du til 1,20. Det er så lavt som det må være når et Barcelona i form spiller hjemme. Hjemmeseier med to mål eller mer får du til 1,65 og dette spillobjektet kan spilles som single (alene). Vi ser ingen svakhetstegn ved Barcelona per i dag og setter 200 kroner på en klar hjemmeseier.

25.Barcelona - Stuttgart (0-1) 1,65 3,70 3,35

Klikke her for å sette 200 kroner på vår anbefaling (du kan selv endre innsats)

Du kan eventuelt endre innsatsen før du leverer.

Enkelt: Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!

Bli nettspiller: Bestill gratis kortleser her!

Championships sterkeste hjemmelag
Newcastle leder engelske Championship, og de er det beste hjemmelaget med 14-4-0 i statistikk. De slipper omtrent ikke inn mål på hjemmebane. Barnsley, Coventry og Cardiff klarte alle sammen å score ett mål i sine bortekamper mot Newcastle. Samtidig scoret Newcastle henholdsvis 6, 4 og 5 mål i disse kampene, som også er Newcastles siste hjemmekamper sammen med en 3-0 seier over Preston.

At det skal gå noe særlig bedre med Scunthorpe, der de ligger under nedrykksstreken med sin svake form (5 poeng på de 8 siste kampene) og 62 baklengsmål (dårligst i ligaen), ser vi ikke hvordan skal skje. Det eneste som kan ligne på et argument for at Scunthorpe skal få med seg poeng fra St. James' Park må være at de vant det omvendte oppgjøret 2-1. Men nei, selv på en god dag taper Scunthorpe denne. De stiller uten sin kaptein Byrne som soner for røde kort. På Newcastles hjemmeside forteller manager Chris Hughton at Wayne Routledge and Jose Enrique trolig er tilbake etter skader og kan få spilletid mot Scunthorpe.

Hjemmeseieren virker opplagt og vi tror den kommer i form av flere mål. 1,80 for at det skjer er såpass bra betalt at vi logget på pcén og levert før vi dro på jobb, i tilfelle dette objektet spilles så mye at oddsen senkes. Denne kampen skulle vi veldig gjerne ha spilt som single til 1,80. Det er ikke mulig, så vi må finne en kamp vi har ekstremt god tro på å kombinere den med. Valget faller da på hjemmeseier til Barcelona. Det gir oss en dobbel til 2,16 i odds og den satser vi 200 kroner på.

24.Barcelona - Stuttgart 1,20 4,65 9,90
33.Newcastle - Scunthorpe (0-1) 1,80 3,60 2,95

Total odds 2,16

Klikk her for å levere denne dobbelen.

Tips til kveldens tippekupong kommer senere i dag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere