*Nettavisen* Sport.

Vi tror ikke på Henke

Foto: Björn Lindgren (AFP/Scanpix)

Formsterke Halmstad spilles på en vanskelig oddsmandag. Sjekk våre oddstips.

25.06.12 10:14

Mjøndalen var dessverre ikke noe godt spill søndag, en bortsett fra det var det solide vurderinger vi leverte. At England og Italia endte uavgjort etter ordinær tid, var som vi meddelte søndagens beste spill. Avslagene på Vålerenga og Aalesund var begge riktige, og Grorud innfridde som vårt spreke langskudd til nesten tre ganger pengene hjemme mot Raufoss. Mandagens langoddsprogram er i all hovedsak viet svensk, finsk og islandsk fotball og totalt er det 27 objekter på programmet.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Dalkurd - Väsby United

Våre svenske kontakter melder om skjevt satt odds i denne kampen. Dere som husker godt vil erindre at vi gikk mot Väsby United i hjemmemøtet med serieleder Vasalunds sist mandag, og da ble det også 1-2 tap. I kveld får laget tilbake både Mirza Jelecak og Simon Ogunnaike og skal ha klart bedre sjanse enn det oddssettingen indikerer. Hjemmelaget Dalkurd står med svake 1-1-3 på eget gress og er overvurdert i denne kampen. 2,65 på borteseieren her er dagens klart mest interessante langskudd.

Dagens avslag
Finsk veikkausliiga

Det er ikke veldig spennende med den finske fotballen Norsk Tipping stadig vekk forer sine kunder med. Det er svært vanskelig å finne gangbar info om de finske klubbene og i tillegg bruker Norsk Tipping gjerrig odds på disse kampene. Vi hadde heller foretrukket flere spillobjekter på den svenske fotballen da denne er mye er tilgjengelig for oss nordmenn. Kan vi håpe på bedring?

Dagens spill
Landskrona - Halmstad
For halvannen uke siden lanserte vi Henke Larssons Landskrona som et langskudd hjemme mot den suverene serielederen Ôster, men til tross for en mann mer på banen i over en omgang ble det fortjent 1-2 tap for Landskrona. Onsdag ble det nytt tap, da 0-2 borte for variable Jönköpings Södra. Står dermed med variable 2-0-3 på de fem siste seriekampene og ligger på sjuendeplass med 19 poeng og har sju poeng opp til kveldens motstander Halmstad som innehar tredjeplassen og kvalik. Hjemme står Landskrona med 4-0-2.

Eks Viking-trener Josep Clotet Ruiz ble hentet inn som hovedtrener i Halmstad før fjorårssesongen og bragte inn flere spanske spillere til klubben før seriestart, og startet et såkalt spansk prosjekt. Men etter katastrofetallene 1-4-10 på de femten første serierundene var det over og ut for hans del 5. juli. Dessverre var det allerede for sent, Halmstad vant ikke mer enn to kamper til den sesongen og landet på 14 poeng og hadde faktisk hele 14 poeng opp til kvalik. Nå er Ruiz historie også i Viking, og mon tro hvor god research Åge Hareide gjorde før han ansatte Ruiz. Hareide har overraskende nok tatt med seg Ruiz til Helsingborg.

Hvorom allting er, Halmstad har ihvertfall fått opp dampen i Superettan etter en middels sesongstart og står med råsterke 6-1-0 på sine sju siste seriekamper. Har fire poeng opp til Brommapojkarna på andreplass før kveldens kamp og har faktisk to kamper til gode på BP. Med seier i begge disse vil altså Halmstad være på direkte opprykk med sine 32 poeng. Men suverene Òster har stukket fra (40 poeng) etter smått fenomenale 13-1-0 på de 14 første seriekampene. Borte står Halmstad 2-1-2, seirene er naturlig nok kommet i de to siste bortekampene.

Hjemmelaget må unnvære Ivo Vazgec i kveld, mens det er svært få problemer med mannskapet til Halmstad. Det er alltid interessant å spille på lag i form, spesielt når oddsen er sprek. Gledelig nok tilbyr Norsk Tipping singelspill på alle fire kampene som spilles i Superettan i kveld. Oddsen for at Halmstad tar sin sjette strake seier er pene 2,40.

Vi setter vår vanlige hundrelapp på at kamp nummer 106 ender med borteseier i kveld.

Spilleforslag mandag (spillestopp kl 18.55):
Kamp 106 Landskrona - Halmstad 2,40 2,90 2,40
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.