*Nettavisen* Sport.

Vi tror på 12 rette lørdag

Foto: Terje Bendiksby/SCANPIX

Enkelte lag med store skadeproblemer gjør kupongen enklere.

22.05.10 10:22

Lørdagskupongen toppes med den spennende finalen i Champions League, ellers skal vi innom alle de fire 2. divisjonsavdelingene her til lands, før vi ender opp i 3. divisjon i kamp 12, Tornado Måløy mot Årdal FK. Mange av lagene på kupongen fikk vist seg frem i cupen på onsdag, flere var svært nær å slå ut lag fra høyere nivåer. Nå er det tilbake til hverdagen og poengsanking på veien mot mulig opprykk. Innleveringsfristen på lørdagskupongen er som vanlig klokken 15.55.

Lever dagens 96-rekker nå med det samme.

Eller lever like godt 486-rekkeren for 96 kroner!
Det er mulig med TippStation!

Bayern München - Inter
Så er dagen endelig kommet for det som er Europas to beste fotballag i år, begge er seriemestere og cupmestere i sine hjemland, og nå mangler bare diamanten øverst i kronen. Vi lar manager-kampen mellom taktikeren/kynikeren Mourinho og taktikeren/kynikeren Van Gaal ligge, de er omtrent like taktiske og kyniske begge to, og har hatt uker på å forberede seg til denne finalen. Vi kan ikke se at den ene er i stand til å out-smarte den andre, de kjenner hverandre for godt til det. Laget med de beste spillerne vinner i dag.

Bayern har slått Fiorentina, Manchester United og Lyon på veien hit, uten de helt store sifrene, men likevel overbevisende. Det så lenge ut som om United skulle bli for sterke, men begge oppgjørene klarte Bayern å snu til sin fordel etter at United hadde overtaket. Fiorentina var også meget nær avansement, men Bayern gikk videre på bortemålsregelen. I semifinalen ble Lyon slått 1-0 og 3-0, ingen tvil der.

V75 lørdag: Makarov er ingen bløff

Inter ekspederte nesten skuffende enkelt festfotballaget Barcelona i sin semifinale. Selv om det ble 3-2 sammenlagt til slutt var Barcelona langt unna den storseieren mange forventet de skulle ta i returoppgjøret på Camp Nou, det ble med en sen scoring og noen minutters spenning på slutten. Inters taktikk tok rotta på Barcelona, helt enkelt. CSKA Moskva var sjanseløse i kvartfinalen, Chelsea ble for små før det.

Ingen av dagens finalister vant sin gruppe innledningsvis. Bayern tapte begge kampene mot Bordeaux i sin gruppe. Inter tapte for Barcelona i Spania. Så det er ikke to uovervinnelige finalister vi har i dag, men begge virker å ha blitt sterkere etter hvert som turneringen har gått sin gang. Mourinho sier det selv også, det er et mye sterkere Inter som er i finalen en det Inter som spilte i gruppespillet. Bayern klarte også å finne storformen akkurat i tide.

Bayerns Franc Ribéry er suspendert. Klubben har hatt toppadvokater på saken for å få gjennom en klage på kortet han fikk i den første kampen mot Lyon, men nådde ikke frem på høringen hos fotballforbundet. Ribery er en viktig brikke hos Bayern, men de spilte også en utrolig god kamp nummer to mot Lyon uten Ribery på laget.

TIPPETIPS: Slik får vi 12 rette lørdag

Forventet startelver Bayern: Butt; Lahm, van Buyten, Demichelis, Badstuber, Schweinsteiger, van Bommel, Robben, Altintop, Müller og Olic.

Mourinho har tatt med seg en tropp på 25 spillere, du kan se troppen her. Forventet startelver Inter: Cesar; Zanetti, Samuel, Lucio, Maicon, Stankovic, Cambiasso, Sneijder, Balotelli, Milito og Eto'o.

Finalen spilles som kjent på Estadio Santiago Bernabeu i Madrid. Hvis Inter får styre dette som de vil, vinner de kampen, trolig 1-0. De spiller en defensivt trygg fotball, og Bayern må gjøre noen virkelig overraskende grep for å sette Inter-defensiven ut av spill. Vi holder Inter som favoritter, og markerer B i kamp 1. På større systemer anbefaler vi helgardering.

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Bærum - Notodden
Bærum er forventet i toppen, men ligger midt på tabellen i øyeblikket. De har 2-0-0 og 8-2 i målforksjell på hjemmebane, etter seire over Os og et meget ungt Stabæk 2 lag. På bortebane har det ikke stemt like bra, men de har møtt Asker, Manglerud Star og Frigg borte hittil, og ett poeng mot disse tre sterke lagene er ikke like ille som det ser ut.

Notodden har uttalte ambisjoner om direkte retur til Adeccoligaen, og det ser da også lovende ut med en foreløpig førsteplass og 4-0-1 på de fem første. Også Notodden er suverene på hjemmebane, mens bortekampene har gitt tap mot Førde og seier mot Nest-Sotra. Det er for tidlig ennå til å nistirre på tabellen, men Førde er vel et lag man bør slå også på bortebane hvis målet er oprykk.

I cup-kampen mot Stabæk så vi Bærum starte med disse elleve: Eriksen, Troupe, Gjendemsjø, Dahl, R. Sandbu, Fayyaz, Nedrebø, Aalbu, Berg, Finstad, Ask Mikkelsen. Disse gjorde seg på ingen måte bort, og et lignende lag kan forventes mot Notodden. Og som Bærum poengeter på nettsidene sine, så har disse elleve en snitt alder på 22 år, og det lover godt for klubbens fremtid og videre bygging av lag.

Notodden røyk ut av cupen med 0-1 for Mjøndalen, i en kamp de burde ha scoret både ett og to mål. Disse startet for Notodden: Nuno Marques, Kristian Jahr, Marius Boldt, Lars Lien, Kjetil Lundebakken, Borgar Velta, Herolind Shala, Jeton Pestisha, Erik Sergio Skogen, Tarje Dale og Tor Mattis Kåven.

I dag har begge lag skadefrie tropper.

Vi holder hjemmelaget som små favoritter i dette relativt åpne oppgjøret. Begge disse er gode lag som vil være med å kjempe om opprykk. Siden det fortsatt er tidlig i sesongen garderer vi hjemmeseieren på Notoddens fine sesongstart, og det blir HB i kamp 2.

OBS! Nå må du laste ned ny Norsk Tipping-klient
Alltid oppdatert:Få scoringsvarsel for ditt favorittlag!

Åsane Fotball - Fana
Det løsnet for opprykkskandidaten Åsane med 5-1 seieren i Førde sist. Før dette hadde de bare 1-0-3 på de fire første, riktignok etter å ha møtt blant annet Asker og Notodden. Nå har de vunnet de to siste og på litt tynt grunnlag sier vi at kubben er i fin flyt. Det skal hvertfall være sagt at det bor mye talent og ambisjon i dette laget, og de kommer til å vinne mange kamper denne sesongen. I fjor endte de på fjerdeplass og hadde 8-2-3 på hjemmebane.

Fana vant 2-1 over Vålerenga 2 i sesongens første kamp. Siden da har de tapt for Stord og Førde på bortebane, og tatt to poeng på hjemmekampene mot Os og Frigg. Det lukter ikke opprykk av dette, det minner mer om fjorårsesongen da man endte fjerde sist, kun poenget fra nedrykk, og hadde 4-1-8 på bortebane.

Åsane vant tilsvarende kamp i fjor 6-0, mens det ble 1-1 på Fanas bane. Det er få skader i lagene i dag. ingenting av betydning for vårt spill.

Disse lagene er rivaler, og det ligger en del prestisje i oppgjøret ved siden av de tre poengene. Åsane er det klart sterkeste laget, de har formen og flyten, mens Fana har null bortepoeng og null scorede bortemål. Rimelig klar H i kamp 3. Her tror vi ikke på noen overraskelse fra bortelaget.

ODDSTIPS LØRDAG: Idag spiller vi gutta fra Toten

Nest-Sotra - Førde
Nest-Sotra er ikke blant de beste etter fem runder. 1-1-3 totalt og bare 4 mål er scoret. På hjemmebane har de slått Stabæk 2 2-1 og tapt for gode Notodden. Dette er omtrent som forventet. I cupen slo man først Åsane og tapte for Løv-Ham runden etter, omtrent som forventet det også. I fjor vant Nest-Sotra kun fire hjemmekamper, de endte med 4-3-6 hjemme totalt.

Førde er nyopprykket og de har klart seg bra så langt. 2-1-2 på de fem første, som inkluderer et fint 2-2 resultat i Asker, 2-0 hjemme over Notodden og 3-0 over Fana. Bortekampen mot Stord endte med tap 3-4. 1-5 hjemme for Åsane sist var mindre imponerende. I cupen tapte man knepent for Sogn&Fjordanes storklubb Sogndal i 2. runde. Man var helt på høyde med Adeccoligalaget i store deler av kampen, som endte 2-3.

Nest-Sotras Max Bjørsvik er ute i dag. I fjor var han en notorisk samler av røde kort som følge av unødvendig munnbruk og overreaksjoner. Synd for hjemmelaget. Terje Sørbø er ute for Førde.

Et par skader skal det være hos Kolstad, men vi har ikke funnet ut av akkurat hvem i skrivende stund.

Steinkjer må stille uten Jonas Benum, midtstopperen som er så god at han har egen fangruppe på Facebook.

Det står 2-1-1 i innbyrdes oppgjør på denne banen, men dette er ti år gamle tall.

Denne kampen er åpen, men hjemmelaget skal ha gode sjanser. Førde imponerte i cupen mot Sogndal, der de hadde gjort noen endringer i laget etter stortapet for Åsane. Spiller de samme like godt i dag, kan Førde vinne på Ågotnes. Vi satser på enten-eller fra bortelaget, og bruker enda en HB-gardering i kamp 4.

Kolstad - Steinkjer
Kolstad er inne i en liten down-periode. Nyopprykkerne startet flott med 4-3 seier i Kristiansund, men nå har det blitt tre klare tap på rad, mot Nardo og Byåsen, samt 2-6 tapet mot Strindheim i cupen som var direkte flaut, selv om man kan hevde at motstanderen hadde god uttelling på sine sjanser. 0-6 i målforskjell på de to siste i serien er trist.

Steinkjer har heller ikke skremt vannet av sine motstandere hittil. 1-2-2 på de fem første gjør at de ligger et stykke bak på tabellen. På sine to spilte bortekamper har de klart 2-2 mot Byåsen og 1-2 tap for Nardo. Ingen cupbombe ble detonert da RBK var på besøk denne uken.

Med disse to lagene i aksjon ligger det an til en målrik kamp. Steinkjer har tradisjon for å levere enkelte kjemperesultater blandet med tap for hvem som helst, og i dag er det meget vanskelig å si noe om hva som vil skje, bortsett fra at uavgjort er lite sannsynlig. HB i kamp 5.

Strindheim - Byåsen
Strindheim ligger på fjerdeplass nå, etter fine 2-2-1 innledningsvis. 2-1 seier borte mot Nardo sist, 2-1 hjemme mot Skarbøvik før det. 6-2 borte mot Kolstad i cupen var nesten over evne bra, og vi tar med et beskrivende utklipp fra Strindheims nettside, fra kampreferatet etter 2-1 over Nardo: "Kampen kunne endt begge veier men vi e i flytsonen for tida. Morsomt at ingen lag i avdelinga sjer ut te å vær veldig gode. Lukte itj opprykk akkurat men det gjør det itj av noen andre lag heller. Så en kamp av gangen og seier så e vi der." Vi er enige, og denne avdelingen er vanskelig å tippe for tiden, alle kan slå alle, det handler bare om dagsform og eventuelle fravær.

Byåsen er i toppen med 3-1-1 på de fem første. På bortebane har det blitt 4-1 over RBK 2 og 2-0 over Nardo. De møtte selveste Tromsø i cupen og tapte, men ikke mer enn 0-2 og det med en spiller utvist også.

Byåsen får Torgeir Dahle tilbake etter skade. Håvard Karlsen soner karantene.

Kampen spilles i Abrahallen. Dette er et lokaloppgjør i Trondheim by og det står prestisje på spill mellom to lag som er i form. Det står 5-4-3 fordel Strindheim i innbyrdes oppgjør. Begge var fullt på høyde med sine Tippeligamotstandere i cupen. Nok en gang blir vi nødt til å gardere i et vanskelig trønderoppgjør. HB i kamp 6.

Flekkerøy - Stavanger
Flekkerøy er oppe på tredjeplass i avdeling 3. De har 2-2-1 på de fem første. 2-2 mot Pors og 3-0 over Start 2 er fasit på hjemmebane hittil. I cupen så det lenge ut som man skulle detonere en bombe mot Odd, men det ble tap i sluttminuttene. Det ble lagt ned en nesten ufattelig innsats og Fløy hadde fortjent bedre enn 1-2.

Stavanger, som var i Adeccoligaen i fjor, har haltet litt innledningsvis og har bare 1-2-2 så langt. I cupen var de sjanseløse mot Bryne. På bortebane i serien har det blitt tap for FK Tønsberg, men de kan jo som vi har sett slå hvem som helst,og 2-2 mot Vindbjart, Sist ble det 2-4 tap hjemme for serieleder Randaberg.

Fløys målvakt Dag Tore Fredriksen endte på sykehus med 4 brudd i kinnbeinet og 9 sting i tunga etter kampen mot Odd. Spissen Diego Barria er heller ikke med i dag. Ellers står det bra til, og det meldes videre at Joey er tilbake etter karantenen han hadde borte mot Vindbjart. Roy Egil og Christoffer M har fått verdifulle økter og kamper den siste tiden og er på vei mot formen igjen.

Stavanger har ikke offentliggjort troppen, men det ryktes at de stiller med en del juniorspillere på grunn av skader i troppen. Det står å lese i kommentarfelt på nettsider rundt omkring - og dette er helt uoffisilet men ganske sikkert sant - at Stavanger mangler halve laget og at det er noe i nærheten av et 50/50 juniorlag som må stille i dag.

Det må også sies noen ord om hva som har skjedd i Stavanger etter nedrykket i fjor. Utenomsportslig rot og surr har ført til uønsket fokus på dårlig økonomi, utskiftninger på trenersiden og uro i spillergruppen. Laget som drar til Flekkerøy i dag er ikke det samme som var i Adeccoligaen i fjor, det er et yngre og mindre rutinert lag.

Dette skal Flekkerøy vinne klart. H i kamp 7.

Annonse: Grøstad byr på en klokkeklar banker i V75

Randaberg - Kopervik
Dette er topp mot bunn. Randaberg er suverene serieledere etter 5-0-0 og 13-4 i målforskjell så langt, etter å ha møtt flere av de antatt sterkeste. Trond Kenneth Kindervåg er avdelingens toppscorer med 6 mål, i dag blir det fort fler. Det ble et godkjent 2-4 tap mot Viking i cupen på onsdag.

Kopervik sliter nest nederst etter bare 1-0-4 innledningsvis. De var i nærheten av noe da det ble 1-2 tap for Ålgård i den første serierunden, men det ble tap og tap og tap før de endelig slo Fram Larvik 3-0 på hemmebane sist. Kopervik hadde en god sesong i fjor, men nå går det litt overraskende mot nedrykk.

Ingen skader å melde om for hjemmelagets del, mens det tidligere så skadeplagede bortelaget begynner å nærme seg full stall igjen.

Forrige sesong vant Randaberg 3-0 i Kopervik, men hjemme på Randaberg vant Kopervik vant 3-2. Kopervik har god statistikk på dagens bane opp gjennom.

Dette er kampen som skal helgarderes hvis man går for de helt store premiene på lørdagskupongen, da Randaberg er kupongens største favoritt på folkerekka. Vår tro på at Kopervik får til noe er minimal, men denne kampen er med på kupongen fordi det ligger en kalkulert mulighet for en overraskelse og høye premier her. Kopervik vant som sagt her i fjor. Men det var da. Vi tror Randaberg er proffe nok til å stille fullt skjerpet også mot et bunnlag. Vi krysser av ren H i kamp 8.

Raufoss - KFUM Oslo
2. divisjon avdeling 4. Raufoss er en av avdelingsfavorittene, og har levert meget bra hittil. 4-0-1 og 10-4 i målforskjell er i rute til opprykk. Tapet kom borte for Valdres. I cupen onsdag lå de bra an til å få til noe da Strømsgodset ble redusert til ti mann, men det ble tap hjemme i hallen likevel. 2-0-0 og 6-1 i målforskjell hjemme er sterkt.

KFUM Oslo leder avdelingen på lik målforskjell men flere scorede mål enn Raufoss. På bortebane har de slått fortapte Ull-Kisa og tapt for Tromsø 2. På hjemmebane har de 3-0-0. I cupen gjorde de en god kamp mot Moss, men til tross for at man hadde mye av spillet og ball possesion, ble det tap 1-3. Man slet med effektiviteten foran mål, og skader i laget må ta noe av skylden.

Ingen nye skader hos Raufoss.

I KFUMs cupkamp på onsdag var disse ute med skade: Pål Stensholt, Erlend Skaga, Emil Borkø, Cato Valøy, Marius Jacobsen og Sindre Ek. I tillegg spilte Håkon Haga, Marius Brevig og Eivind Sæther til tross for småskader og sykdom. Et tett kampprogram har slitt på stallen. Vi vet ikke hvor mange av disse som er tilbake i dag, men det er grunn til å tro at KFUM har flere skader i laget denne gangen også. Opptil 11 spilere skal være ute med skade, forteller de dystreste prognosene.

Det kunne vært veldig fristende å gardert folkerekke-favoritten Raufoss med en overraskende B når de møter et såpass sterkt lag som KFUM. Men skader hos bortelaget gjør at vi går for den kjedelige men fornuftige hjemmeseieren denne gangen. Så gleder vi oss heller til å se oddsen på KFUM i det omvendte oppgjøret, når flere av de sentrale forhåpentligvis er tilbake fra skade. H i kamp 9.

FK Senja - HamKam
Senja er nyopprykket til avdeling 4 og de har 2-2-1 på de fem første. På hjemmebane har de slått Lillehammer og mindre gode Mo. Det ble tap i Harstad i en jevnspilt affære sist. Tap hjemme for Fløya i cupen også. Men sjetteplass i avdelingen etter fem runder er vel og bra.

HamKam har begynt å fungere på dette uvant lave nivået etter en rufsete start. 2-0-3 på de fem første er uansett ikke i tråd med ambisjonene. De tre tapene er faktisk kommet på hjemmebane, men det har blitt 4-1 over Mo og 2-1 i Harstad i bortekampene. I cupen røk man for Sundet etter en ulidelig spennende straffesparkkonkurranse.

HamKam mangler Bjerke og Hagen, og med det noe rutine, men de har vært ute noen kamper nå.

Som vi sier hver gang HamKam er med på tippekupongen eller i oddstipset, så må man ikke gå i den klassiske folkefella og tror at dette laget er bra bare fordi de har et kjent navn fra høyere nivåer enn dagens. Spillerstallen er med noen få, hederlige unntak ny, ung og urutinert. HamKam er likevel et lag som kommer til å vinne mange kamper denne sesongen, men hver gang de opptrer på langoddsen, er oddsen på dem satt for lavt i forhold til lagets kapasitet, og hver gang de opptrer på tippekupongen blir de automatisk store favoritter på folkerekka bare på grunn av sitt kjente navn. Derfor er det eneste fornuftige å spille mot dem på oddsen - det har betalt seg hittil, spesielt bra hos Norsk Tipping - og tippe mot dem eller hvertfall gardere kampene deres på tippekupongen.

I dag kan HamKam fort tape mot et godtgående Senja. Bortelaget er bare 44 prosents favoritter på folkerekka foreløpig, men dette vil trolig stige i løpet av lørdagen, og siden denne kampen er helt åpen, lønner det seg å bruke helgarderingen her, med tanke på eventuelle premier ved U eller H. Vi markerer HUB i kamp 10.

Valdres FK - Lørenskog
Dette er lag nummer 3 og 4 tabellen. Begge har 3-1-1 etter fem runder, Lørenskog har scoret litt fler og sluppet inn litt færre mål. Valdres åpnet knallsterkt på hjemmebane med seier over seriefavoritten Raufoss, og deretter Godset 2. I cupen så vi hvor gode de faktisk er, da Hønefoss ble holdt til 3-3 og ikke kom seg videre før etter straffekonk.

Lørenskog er tippet blant de bedre lagene, en mulig opprykkskandidat. De tapte åpningskampen i Harstad 2-3 men har siden slått Eidsvold Turn borte. Sist scoret kaptein Anders Engh 3 mål før pause i kampen mot Ull-Kisa, som aldri ble særlig spennende. I dag møter de langt tøffere motstand.

Valdreslaget som kjempet mot Hønefoss var: Valdres FKs lag: Kai Erik Rundbråten - Bjørn Rudolf Øygard, Boye Sørensen, Vetle Gulowsen, Srjdan Radovic, Per Christian Kværnberg, Terje Sanne, Vegard Øverlie, Ayouba Swaray, Fredrik Lagemyr og Mato Grubisic. Innbyttere: Jostein Lundemoen (32 minutter for Ayouba Swaray), Joakim Wiik (32 minutter for Vegard Øverlie), Edmond Chappy (24 minutter for Fredrik Lagemyr). Spiller disse like bra i dag skal det bli svært vanskelig å få med seg noe fra Blåbærmyra på Fagernes.

Tidligere nevnte kaptein Anders Engh hos Lørenskog er skadet foran dette oppgjøret.

I 2008-sesongen, da Valdres var uavgjortspesialister, endte tilsvarende oppgjør 1-1.

Det er kanskje Valdres som er aller mest i slaget av disse to formlagene. Heroisk innsats i cupen og full pott på hjemmebane i serien må gi ekstra selvtillit og tro på egne strategier. Lørenskog er imidlertid også et sterkt lag, og ett poeng kan de kanksje klare her på en god dag. HU i kamp 11.

Tornado Måløy - Årdal FK
Dette er rundens toppkamp i 3. divisjon avdeling 16, også kjent som Firdaligaen. Tornado ligger på andreplass etter 4-1-0 på de fem første. 22-6 i målforkjell kler laget bra, de har rykte på seg for å ha avdelingens beste offensiv. Det kan ikke stå så ille til med det defensive heller, når de har sluppet inn færrest mål av alle.

Tornados poengtap kom i forrige kamp borte mot Florø. Det ble 2-2 etter at hjemmelaget var effektive samtidig som Tornado brant sjanse etter sjanse. Det var også noen skader i Tornado-laget før denne kampen.

Årdal ligger på tredjeplass, bare poenget bak Tornado. De tapte åpningskampen mot ikke alt for sterke Sogndal 2 (10. plass), men etter det er Høyang (14. plass), Eid (6), Sandane (12) og Fjøra (13) slått. Vi tar med motstanderlagenes foreløpige tabellplassering, siden vi mener Årdal ligger veldig høyt oppe nå da de har møtt flere av de svakere lagene. Det skal i rettferdighetens navn sies at Tornado heller ikke har møtt de aller sterkeste lagene ennå.

Hjemmelaget har lagt ut skadeoppdatering på hjemmesidene sine: "Foran toppkampen mot Årdal FK på lørdag ser skadesituasjonen svært lys ut for vår del. Erlend trente for Sogndal tirsdag og er tilbake på TMFK-trening allerede torsdag kveld. Det samme er Joachim Forthun (nesebrudd) og Birger Silden (skulderskade). Dermed kan ting tyde på at vi mønstrer vår sterkeste tropp denne sesongen når Årdal gjester Måløy stadion lørdag kl.16.00."

Årdal stilte med dette laget mot Fjøra 16. mai: Stian Karlsen, Ole Einar Rebni, Ørjan Stedje Ylvisåker, Jørn Skjeldestad, Ingi Hilmarsson, Edvin Hestetun, Tim teigen, Johans Hestetun (Ole Morten Jevnaker frå 70.min), Johann Traustason, Christian Stedje (Morten Brandsdal frå 89.min), Preben Strypet. Vi kjenner ikke til nye skader.

Måløy Stadion er visstnok en humpete og finspill-fiendtlig gressbane, men det samme kan sies om Årdals Jotun Stadion, så det er trolig ingen underlags-fordel noen vei her.

Hvis du lurer på hvordan hjemmelaget spiller, finner du mye materiell på YouTube. Tornado ser ut til å være et lag som er best når de styrer kampene og kan flytte mye folk fremover. Det tror vi de vil gjøre med fullt lag på hjemmebane i dag, og markerer H i kamp 12.

Klikk her for å levere vårt 96-rekkers system.
Prøv dette systemet til halv pris med TippStation!

Klikk her for å levere det store 486-rekkers systemet.

Synes du det store systemet blir for dyrt? Med TippStation kan du levere det store systemet til redusert pris. Vi har satt opp 486-rekkern til deg her , prisen er bare 243 kroner. Dette er en intelligent måte å redusere innleveringsprisen på uten å redusere vinnersjansene like mye. Du kan selv styre innsatsbeløpet. Lever lørdagskupongen og les mer her!

96-rekkeren

HTML EMBED
Tipping Lørdag, frist: 22.05.2010 15:55
1. Bayern München - Inter B
2. Bærum - Notodden H B
3. Åsane Fotball - Fana H
4. Nest-Sotra - Førde H B
5. Kolstad - Steinkjer H B
6. Strindheim - Byåsen H B
7. Flekkerøy - Stavanger H
8. Randaberg - Kopervik H
9. Raufoss - KFUM Oslo H
10. FK Senja - HamKam H U B
11. Valdres FK - Lørenskog H U
12. Tornado Måløy F - Årdal FK H

-

486-rekkeren

HTML EMBED
Tipping Lørdag, frist: 22.05.2010 15:55
1. Bayern München - Inter H U B
2. Bærum - Notodden B
3. Åsane Fotball - Fana H
4. Nest-Sotra - Førde H U B
5. Kolstad - Steinkjer H B
6. Strindheim - Byåsen H U B
7. Flekkerøy - Stavanger H
8. Randaberg - Kopervik H
9. Raufoss - KFUM Oslo H
10. FK Senja - HamKam H U B
11. Valdres FK - Lørenskog H U B
12. Tornado Måløy F - Årdal FK H

-

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.