RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vicente redd fotball-VM ryker

Stjernespilleren Vicente tror ikke han klarer å spille seg inn i den spanske VM-troppen.

Valencia-vingen har vært skadet siden han fikk en smell i høyreankelen under ligakampen mot Osasuna i januar. Vicente har slitt med lignende skader tidligere, og ifølge Sky Sports har han bare startet 28 kamper for klubblaget de to siste sesongene.

Han er ventet tilbake i full trening om to uker, men mener selv at det ikke er nok til å spille seg inn i VM-troppen til Spania.

- Slik ting er nå, er det åpenbart at jeg ikke kommer med til VM. Det vil bli veldig vanskelig, sier Vicente til tv-stasjonen Canal 9.

- Alt jeg tenker på i øyeblikket er å bli helt frisk og hjelpe laget mitt til en plass blant de fire beste, legger han til.

Den 24 år gamle venstrevingen har vært en fast mann for Spania under Luis Aragones' regjeringstid, og har allerede 38 landskamper. Klubblege Che Antonio Giner mener Vicente er for pessimistisk og tror driblefanten runder 40 landskamper før sommeren er over.

- Vi håper at han kan trene for fullt sammen med laget om 15 dager. Vi må fortelle ham at alt går etter planen og at han ikke må være så pessimistisk, sier Giner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere