RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vidal strålte i Chiles åpningskamp

OPPTUR: Nedturen i mesterligafinalen var glemt for Juventus-spilleren Arturo Vidal da Chile startet Copa America på hjemmebane torsdag. Mot Ecuador ble det en oppskriftsmessig 2-0-seier.
OPPTUR: Nedturen i mesterligafinalen var glemt for Juventus-spilleren Arturo Vidal da Chile startet Copa America på hjemmebane torsdag. Mot Ecuador ble det en oppskriftsmessig 2-0-seier. Foto: Valerio Pennicino (Getty Images)
Scoret på straffe mot Ecuador.

Nedturen i mesterligafinalen var glemt for Juventus-spilleren Arturo Vidal da Chile startet Copa America på hjemmebane torsdag. Mot Ecuador ble det en oppskriftsmessig 2-0-seier.

Chilenerne slet med å få hull på byllen mot Ecuador, men da Vidal fikk straffe i det 67. minutt ble det ellevill stemning i landets hovedstad. Vidal gikk selv fram og sendte vertene i ledelsen.

Eduardo Vargas fastsatte sluttresultatet til 2-0 drøyt fem minutter før slutt.

– Det var veldig vanskelig. Vi er naturligvis veldig glade, men vet at vi må forbedre oss. Det er likevel resultatet som betyr noe, sa Vidal etter kampen.

Vidal kommer rett fra Berlin hvor hans Juventus tapte 1-3 i mesterligafinalen mot Barcelona. Han erkjenner at det har blitt litt for lite tid til restitusjon.

– Ryggen min gjør litt vondt, og jeg trenger definitivt massasje etter kamp, sa han.

Med seier ble det en perfekt start for vertsnasjonen som jakter sin første Copa America-tittel etter å ha forsøkt i 99 år. Gruppe A kompletteres av Mexico og Bolivia. De møtes natt til lørdag norsk tid.

Det eneste skåret i gleden for Chile var at innbytter Matias Fernandez fikk sitt annet gule kort på overtid. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere