RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos/Scanpix

Vidic enig med United

Sist oppdatert:
Mest sannsynlig slutt på transferryktene rundt Nemanja Vidic.

Manchester Uniteds serbiske midtstopper, Nemanja Vidic, har den siste tiden vært linket til José Mourinhos Real Madrid. Vidic har de siste sesongene vært koblet til flere spanske klubber, som en følge av rapporter om at han ikke liker klimaet i Manchester United.

Men nå har Manchester United bekreftet at de er enige med sin stjernestopper om en forlengelse av kontrakten. Det er Uniteds direktør David Gill som sier dette til klubbens egen TV-kanal.

- Vi satte oss ned og diskuterte dette med Nemanja og hans team før VM. Så gjenopptok vi samtalene når Serbia ble slått ut. Jeg kan meget fornøyd bekrefte at vi har blitt enige med Nemanja om betingelsene i en ny langtidskontrakt med klubben, sier Gill.

Enigheten ble nådd for tre-fire uker siden, men på grunn av serberens ferie er den ennå ikke signert. Muligens kan dette holde liv i transferryktene, men alt tyder nå på at serberen blir i United.

I tillegg kunne Gill bringe flere gode nyheter til United-fansen. Wayne Rooney og klubben skal mest sannsynlig i samtaler når United returnerer fra sin USA-turné.

- Intensjonen er å møte med Wayne og hans rådgivere når vi er tilbake fra USA og han er tilbake fra ferie med den hensikt å få på plass en ny avtale for ham, avslutter Gill.

I motsetning til Vidic, har Rooney hele tiden vært tydelig på at han ønsker å bli i United.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere