Gå til sidens hovedinnhold

Vidic mister seriestarten

Manager Alex Ferguson må se enda en forsvarsspiller forsvinne inn på skadestuen.

Manchester Uniteds serbiske forsvarsmur, Nemanja Vidic, vil ikke være å se i startoppstillingen i de første Premier League-kampene.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Serberen sliter med en leggskade som har plaget ham i hele sesongoppkjøringen. Det er ventet at han blir sittende på sidelinjen i opptil to uker.

Det er dårlig nytt for manager Alex Ferguson foran søndagens Community Shield-oppgjør mot Chelsea og neste ukes Premier League-start mot Birmingham.

Fra før av er forsvarerne Wes Brown og Gary Neville også på sykestuen sammen med førstekeeper Edwin van der Sar. Men det skal være lyse utsikter for Brown til seriestarten.

- Gary har trent litt og holder på å komme seg. I tillegg regner jeg med at Wes er klar Birmingham-kampen. Vidic er en uke eller to unna og Edwins skade er ganske stygg. Han er ute for åtte til ti uker, selvfølgelig, sier Alex Ferguson til Sky Sports.

Ferguson forsikrer også at han skal ta Chelsea-kampen på alvor og at han ikke vil bruke kampen som en sjanse til å gi spillere kamptrening.

- Før har jeg alltid brukt Community Shield for å sjekke hvordan formen er hos noen spillere, men det kommer jeg ikke til å gjøre i år.

Dermed ser det ut som det blir en skikkelig vorspielkamp før Premier League-starten.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe