*Nettavisen* Sport.

Vidic vil ikke forlate United

Foto: AFP/Scanpix

- Jeg har aldri hatt noen konflikt med Alex Ferguson, sier serberen.

18.02.10 12:03

Det har ikke blitt rare spilletida på Nemanja Vidic (28) så langt etter nyttår. Serberen har blitt holdt ute av spill på grunn av en muskelskade i beinet, men engelske medier har spekulert at det heller skal ha vært en klinsj med Sir Alex Ferguson som har holdt Vidic ute av laget.

Det rykter avkrefter nå stopperkjempen på det sterkeste.

- Jeg har aldri hatt noen som helst konfrontasjon med Sir Alex Ferguson. Spekulasjonene som går i at jeg skal forlate United har ingen rot i virkeligheten, opplyser serberen ifølge Reuters.

Les også: Rooney satte Beckham i skyggen

Vidic har blitt linket til noen av de største klubbene i Europa i den senere tid. Real Madrid, Barcelona og AC Milan har alle blitt nevnt i sammenheng med serberens navn.

Det har også versert rykter om at kona til Vidic mistrives i Manchester, og vil heller flytte sørover på kontinentet.

- Jeg har kontrakt fram til 2012 og jeg har alle intensjoner om å fullbyrde den kontrakten, fortsetter Vidic.

Les også: Wenger raser mot dommeren etter Porto-tapet

Det ble satt ytterligere fyr på spekulasjonene da Vidic ikke ble med til Milano for den første kampen i åttendedelsfinalen i Mesterligaen. Serberen skyldte på muskelskaden, men det medisinske personellet til United skal ha godkjent stopperen for spill.

Hendelsen skal ha fått Ferguson til å se rødt, men Vidic benekter altså at det skal ha vært en konfrontasjon.

- Jeg kan ikke vente med å spille for United igjen. Selv om jeg har vært gjennom et skadeavbrekk, føler jeg meg helt fin til å spille igjen.

- United har gjort meg til den spilleren jeg er, og det finnes absolutt ingen sannhet i ryktene om at jeg skal forlate klubben til fordel for AC Milan eller Real Madrid, avslutter spilleren som har plukket med seg tre ligatitler og én Mesterliga-triumf for rødtrøyene.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.