*Nettavisen* Sport.

Vidics skade skal være alvorlig

Foto: AFP/Scanpix

- Han kan bli borte fra fotballen i mange måneder, sier agenten.

09.12.11 09:08

Det var i onsdagens Champions League-møte med Basel at Nemanja Vidic skadet seg og måtte forlate banen.

Det er fortsatt ikke kjent hvor lenge den serbiske stopperkjempen blir ute, men han måtte forlate stadion i Sveits på krykker.

Ruptur i korsbåndet
I Manchester United-leieren frykter man nå at Vidic har pådratt seg en brist i korsbåndet og at han kan bli borte fra fotballen i lang tid.

Agenten til spilleren, Silvano Martina, forteller også til det italienske nettstedet calciomercato.com at serberen har skadet korsbåndet.

Martina var imidlertid ikke spesielt villig til å snakke om ryktene som har versert den siste tiden om at Vidic kan være på vei bort fra Old Trafford.

- Ute lenge
Agenten avslørte likevel at han tror det er små sjanser for at hans klient kommer til å forlate Old Trafford og begrunner dette med Vidics viktige rolle i United-laget.

- Interessen fra Juventus? Jeg føler at det blir feil å snakke om dette nå, siden han trolig har fått en ruptur i korsbåndet, sier agenten ifølge Sky Sports.

- Han kommer nok til å bli ute i flere måneder. Så selv om ryktene er sanne, er det ingen vits å snakke om dem nå, sier Martina.

- Aldri konkret
Agenten avviser også at det har kommet noe offisielt bud på den tidligere Spartak Moskva-spilleren.

- Det har aldri vært noe konkret, og det virker som media noen ganger ikke har noe annet å skrive om.

- Andre klubber? Noen ganger kommer klubber med tilbud når de vet at spilleren og klubben ikke kommer overens, men Nemanja er kaptein i Manchester United, avslutter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.