RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Vidics skade skal være alvorlig

Sist oppdatert:
- Han kan bli borte fra fotballen i mange måneder, sier agenten.

Det var i onsdagens Champions League-møte med Basel at Nemanja Vidic skadet seg og måtte forlate banen.

Det er fortsatt ikke kjent hvor lenge den serbiske stopperkjempen blir ute, men han måtte forlate stadion i Sveits på krykker.

Ruptur i korsbåndet
I Manchester United-leieren frykter man nå at Vidic har pådratt seg en brist i korsbåndet og at han kan bli borte fra fotballen i lang tid.

Agenten til spilleren, Silvano Martina, forteller også til det italienske nettstedet calciomercato.com at serberen har skadet korsbåndet.

Martina var imidlertid ikke spesielt villig til å snakke om ryktene som har versert den siste tiden om at Vidic kan være på vei bort fra Old Trafford.

- Ute lenge
Agenten avslørte likevel at han tror det er små sjanser for at hans klient kommer til å forlate Old Trafford og begrunner dette med Vidics viktige rolle i United-laget.

- Interessen fra Juventus? Jeg føler at det blir feil å snakke om dette nå, siden han trolig har fått en ruptur i korsbåndet, sier agenten ifølge Sky Sports.

- Han kommer nok til å bli ute i flere måneder. Så selv om ryktene er sanne, er det ingen vits å snakke om dem nå, sier Martina.

- Aldri konkret
Agenten avviser også at det har kommet noe offisielt bud på den tidligere Spartak Moskva-spilleren.

- Det har aldri vært noe konkret, og det virker som media noen ganger ikke har noe annet å skrive om.

- Andre klubber? Noen ganger kommer klubber med tilbud når de vet at spilleren og klubben ikke kommer overens, men Nemanja er kaptein i Manchester United, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere