*Nettavisen* Sport.

Vidunderbarnet satt rekord i Arsenal-seier

Foto: Ap/Scanpix

The Gunners vant en fartsfylt kamp mot Olympiakos.

29.09.11 08:11

ARSENAL - OLYMPIAKOS 2-1

Det var en underholdene kamp de tilreisende på Emirates Stadium var vitne til da Olympiakos gjestet Arsenal i Mesterligaen.

Det var Arsenal som tok ledelsen da Alex Oxlade-Chamberlain tok med seg ballen inn i feltet og skjøt den i mål etter bare 8 minutter.

Unggutten fikk tillit fra start og viste seg fra en god side i denne kampen. Chamberlain ble kjøpt denne sommeren fra Southampton etter at flere storlag hadde knivet om signaturen til den talentfulle spilleren.

Vingen satt også ny rekord da han satt ballen i mål etter 18 minutter. Scoringen gjorde ham nemlig til den yngste engelskmannen med Champions League-scoring for Arsenal.

Arsenal doblet ledelsen etter et flott kombinasjonsspill på venstrekanten som endte med at nok en nykommer satte ballen i mål. Andre Santos var mannen som ble matchvinner og ble i likhet med Chamberlain kjøpt denne sommeren.

Med 2-0 i boksen så det ut som om det skulle bli enveiskjøring i London, men plutselig våknet grekerne.

David Fuster reduserte på en vakker heading, og Olympiakos begynte etter scoringen å presse Arsenal bakover i banen.

De var svært nære ved å utligne på en corner, men Mikel Arteta fikk på mirakuløst vist avverget på streken. Også han er en av nykommerne i Arsenal og ble kjøpt fra Everton på siste dag i transfervinduet.

Olympiakos fikk flere muligheter utover i kampen, men fikk ikke omsatt ballen i mål.

Dermed ble det 3 viktige poeng for Arsenal som spilte uavgjort i sin første Champions League-kamp mot Borussia Dortmund.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.