Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vieira blir i Arsenal

Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / NICOLAS ASFOURI
Sist oppdatert:
Arsenal-kaptein Patrick Vieira vet det vil komme rykter om ham til sommeren, men han beroliger Gunners-fansen. - Jeg blir, sier han.

Hvert eneste år siden Patrick Vieira slo igjennom i Arsenal-trøyen, har han blitt linket til en eller annen toppklubb i Europa. Hver gang har det endt opp med at han har blitt på Highbury.

Denne gangen velger han å være i forkant av ryktene.

- Jeg vet det vil komme rykter om meg. Det skjer hvert eneste år, men jeg kommer til å bli her i mange år. Jeg er sikker på at denne sommeren er jeg på vei til Barcelona, Real Madrid eller Juventus og at jeg er blitt sett der, sier han til Daily Mirror.

27-åringens kontrakt med Arsenal går ut i 2007 og nå ser han frem til å lede laget ut på klubbens nye stadion i Ashburton Grove når det står ferdig.

- Selvfølgelig ønsker jeg å spille for Arsenal på Ashburton Grove. Stadionet vil bli helt fantastisk. Jeg vil synes det blir trist å forlate Highbury for det er et vidunderlig gammelt stadion og når du kommer inn på banen så kjenner du den helt spesielle atmosfæren. Men slik fotballen er blitt, så trenger vi et større stadion for å å oppnå ambisjonene til klubben om å være blant de beste, sier han.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!