RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF - Liverpool utsatt

Foto: Falch, Knut (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Liverpools nedtur får konsekvenser også for Vålerenga.

4. august skulle Vålerenga møtt Liverpool til treningskamp på Ullevaal Stadion. Men Liverpools skuffende sjuendeplass i Premier League, gjør at de røde må ut i kvalifisering til Europa League, noe som kolliderer med den oppsatte treningskampen.

Les også: Liverpools eneste håp

Siden Liverpool endte på 7. plass i Premier League må de ut i kvalifisering for å spille neste sesongs Europa League. Denne kvalifiseringen kolliderer med datoen vi hadde satt for kampen på Ullevaal, og da må vi naturlig nok utsette, forklarer Sjur Mørk i Vålerenga Fotball til klubbens egen nettside.

Det er ikke satt noen ny dato for kampen, men begge lag har som ønske å få gjennomført en kamp. Det jobbes med å få spikret en ny dato for kampen.

- At uforutsette ting kunne dukke opp i cup- og seriespill var med i vurderingen da avtalen med Liverpool ble skrevet. Det er også en økonomisk betraktning i avtalen som gjør at Liverpool er motivert for å finne en ny kampdato, avslutter Mørk.

Bli varslet når Moa scorer!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere