Gå til sidens hovedinnhold

VIF-Aalbu blottet baken

Sportsdirektøren i syvende himmel etter å ha berget kontrakten i Skien.

ODD GRENLAND - VÅLERENGA 1-4: Odd og Vålerengas formkurver har krysset hverandre fullstendig denne høsten. Mens hovedstadslagets piler peker rakt oppover, er det kun klubblogoen i Skien som fortsatt har håp om å unngå et ublidt møte med Adeccoligaen.

«Nakensjokk» i Skien
Uten at Vålerenga bryr seg nevneverdig.

Søndag banket de blå «Oddrane» 4-1 og spolerte fullstendig Ove Flindt Bjergs debut som Odd-trener. I spontan glede - og på oppfordring fra Klanen - dro sportsdirektøren ned buksen og viste baken til en jublende gjeng i blått.

Så rødt på tampen
Det eneste skåret i gleden var Daniel Fredheim Homs unødvendige røde kort på overtid. VIF-spissen slo etter Espen Ruud i noen hektiske sluttsekunder på Skagerak Arena. Grunnen var sistnevntes unødvendige grisetakling sekunder før.

Se høydepunkter fra kampen under:

191768

Dommer Per Ivar Staberg viste imidlertid null nåde, og sendte VIF-fansens gullgutt resolutt i garderoben med sitt andre gule for kvelden på samvittigheten.

- Ble litt «kjegling»
Det liker en VIF-trener i medvind dårlig.

- Det ble litt kjekling mellom spillerne. Jeg skulle gjerne sett at vi hadde løst den situasjonen uten to gule, sier Aabrekk til TV 2 Sporten.

Nå må eidaren klare seg uten superspissen i hjemmekampen mot Lillestrøm 7. oktober.

- Det er dumt fordi jeg gjerne vil ha med de beste til hver kamp, men nå er Daniel ute, konstaterer VIFs redningsmann, som likevel klarer å smile etter tre poeng og fornyet Tippeliga-kontrakt.

- Vi spiller bra i dag og har definitivt reddet Tippeliga-spill neste sesong, slår Aabrekk fast.

Odd, på sin side, har kun tatt ni poeng hjemme denne sesongen. Det er minst av samtlige i Tippeligaen og lukter alt annet enn fornyet Tippeliga-tillit.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar