RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF blir på Ullevaal

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Med senket pris blir det likevel Tippeliga-spill på nasjonalarenaen neste sesong

Vålerenga har nemlig blitt enig med Ullevaal Stadion om en ny femårsavtale.

- Vi har vært igjennom en prosess for å finne spillested fram til vi havner på eget stadion. Bislett ble tidlig spilt inn, men vi har bestemt oss for å bli på Ullevaal stadion, sier administrerende direktør Pål Breen til vif-fotball.no.

Selv om avtalen er på fem år, er det lagt inne en klausul om at Vålerenga kan forlate Ullevaal på dagen når en eventuelt ny stadion på Valle står ferdig.

- I det vår nye stadion står klar kan vi flytte ut av Ullevaal på dagen, beroliger Breen.

Vålerenga har helt siden i vår vært i forhandlinger med Oslo kommune om å få bruke Bislett neste sesong, samtidig som de har prøvd å få Ullevaal til å jenke seg på pris.

Les også: Kan gjøre comeback på Bislett

Det har Ullevaal nå gjort, og Vålerenga har i tillegg fått flere kommersielle rettigheter knyttet til stadion enn tidligere.

- Den totale økonomiske situasjonen er bedre på Ullevaal stadion slik vi endte opp nå. Ullevaal er et moderne stadion som også er godkjent for spill i Europacupene, og vi har en klar ambisjon om å være med i Europa alle år framover, forklarer Breen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere