RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF gir ikke opp Flo

Sist oppdatert:
Vålerenga har langt fra gitt opp håpet om å sikre seg underskriften til Tore André Flo i januar. Partene er fremdeles i jevnlig kontakt.

Vålerenga og Siena var tilnærmet enige om en overgang for Tore André Flo i slutten av november, men overgangen strandet i siste liten på grunn av Sienas priskrav.

Men Vålerenga har ikke gitt opp håpet om å sikre seg den norske spissen. Snarere tvert imot.

- Vi jobber fremdeles med å få Tore André Flo til klubben. Vi er fortsatt interessert, og Tore André har lyst til å komme til oss, bekrefter Vålerengas assistenttrener og sportslig adminstrativ leder, Lars Bohinen, overfor TV 2 Nettavisen mandag formiddag.

Detaljer gjenstår
Men foreløpig gjenstår en del detaljer før en overgang kan være i boks.

- Det gjenstår en del ting, som går på den finansielle biten, før en overgang for Flo kan være en realitet. Men vi har langt fra lagt ballen død. Vi er i jevnlig kontakt med Flo, og holder ham oppdatert om situasjonen. Vi har et stort håp om at han kommer til oss, sier Lars Bohinen.

Tore André Flos agent, Gunnar Martin Kjenner, bekrefter at Vålerenga fremdeles er i kontakt med Flo.

- Vålerenga har ikke gitt opp håpet om Flo. Partene er i kontakt. Men foreløpig er det ikke kommet frem noe konkret, sier Kjenner til TV 2 Nettavisen.

Krever raskt svar
Forrige uke sa Siena-sjef Gigi Simoni at han ønsket et raskt svar fra Tore André Flo på om han vil bli i klubben eller ikke.

- Det er fremdeles usikkert om Flo blir eller forlater Siena. Han trenger å ta en definitiv avgjørelse snarest, så jeg får ting klart, fastslo Gigi Simoni.

Gunnar Martin Kjenner innrømmer Flos situasjon i Siena ikke er ideell.

- Han får spille lite for tiden, og det er klart at han kan tenke seg å skifte klubb. Men akkurat nå forholder han seg til kontrakten, som går ut til sommeren, sier Kjenner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere