RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF gir ikke opp Johnsen

Sist oppdatert:
Vålerenga henter fire forsvarsspillere på prøvespill kommende uke. Samtidig er fremdeles den aldrende midtstopperen Ronny Johnsen et hett emne for klubben.

- Ronny Johnsen er like aktuell for oss nå, som han tidligere har vært. Det er ikke noen endringer der i gården, sier Vålerengas sportslige admistrative leder Lars Bohinen til TV 2 Nettavisen.

Han avviser de siste utspillene i norske medier, som sier at Vålerenga vil droppe Ronny Johnsen på grunn av alderen. Johnsen ble tidligere i januar løst fra sin kontrakt med den engelske Premier League-klubben Newcastle.

- Alderen hans er ikke noe vi tenker på. Er du gammel nok, er du god nok, sier Bohinen.

Fire på prøvespill
Samtidig som Ronny Johnsen fremdeles diskuteres i korridorene på Ullevaal, har klubben denne uken invitert ikke mindre enn fire forsvarsspillere på prøvespill til klubben.

Everton-backen Eddy Bosnar, amerikanske Dan Califf, slovenske Mohammer Vugdalic og broren til Chelsea-spilleren Geremi fra Kamerun skal alle vise seg frem for Vålerengas sportslige ledelse i løpet av den kommende uken.

- Dette er spillere vi har kommet i kontakt med via forskjellige kontakter. Broren til Geremi traff jeg for eksempel da jeg nylig var i London, og vi fant ut at det ikke skadet å invitere ham på trening med oss. Amerikaneren fant blant annet Geir Bakke da han nylig var i USA for å se på spillere, sier Vålerengas direktør Kjetil Siem til TV 2 Nettavisen.

Også Siem bekrefter at Ronny Johnsen er en spiller de kan tenke seg til Vålerenga.

- Vi har vært i kontakt med agenten hans, så får vi hva som skjer. Vi får ta en oppsummering om en ukes tid eller noe. Ønsker Ronny å spille for oss, er vi absolutt ikke fremmed for å knytte oss til ham, sier Siem.

Flo ikke lenger aktuell
Vålerenga jaktet lenge på Tore André Flos underskrift, men har nå lagt den ballen død.

- De signalene vi har fått, tyder på at Flo blir i Siena ut sesongen. Så den ballen er lagt død foreløpig. Men om vi henter inn en ny midtstopper, kanskje en av dem som skal på prøvespill kommende uke, betyr ikke dette at vi avblåser spillerjakten, sier Siem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere