RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF-leder trekker seg

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)
Sist oppdatert:
- Det er ikke med lett hjerte jeg velger å trekke meg, sier Raymond Johansen.

Johansen sier fra seg sitt frivillige verv som leder av det sportslige utvalget i Vålerenga med umiddelbar virkning. Dette vil gi politikeren tid til å konsentrere seg om valgkampen.

- Det er ikke med lett hjerte jeg velger å trekke meg. Jeg hadde håpet at det skulle være enklere å kombinere et frivillig verv i Vålerenga med å være partisekretær i Arbeiderpartiet, sier Raymond Johansen til vif-fotball.no.

Tidligere denne uka trakk Tor Ole Skullerud seg fra jobben som trener i klubben. Raymond Johansen er dermed den andre sentrale personen i klubben som forsvinner i løpet av bare to dager.

- Situasjonen i Vålerenga nå krever maksimalt fokus fra sportslig leder og alle andre sentrale personer. For meg er det imidlertid nå nødvendig å ha all oppmerksomhet og energi rettet mot Arbeiderpartiet og valgkampen. Da mener jeg det er best for klubben, for Arbeiderpartiet og ikke minst for meg selv at jeg trekker meg.

Sportsdirektør Truls Haakonsen vil inntil videre rapportere direkte til hovedstyret ved styreleder Odd Skarheim, opplyser klubbens nettside.

Les også: Derfor trakk Skullerud seg

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere