RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kyrre Lien / Scanpix

VIF-spiller i søkelyset til FCK

Sist oppdatert:
Harmeet Singh kan ende opp i FC København.

Vålerengas Harmeet Singh har hatt en meget sterk sesong for årets sølvvinner i Tippeligaen. Midtbaneeleganten har vært en viktig del av ungdomsrevolusjonen i Oslo-klubben og har vært sentral for Martin Andresens lag.

Men nå kan større utfordringer vente unggutten.

Ståle Solbakkens FC København skal nemlig ha 20-åringen på blokka over aktuelle spillere som skal hentes i januar.

Men Singh anses ikke som noen umiddelbar forsterkning som skal rett inn på laget til Danmarks største klubb. Vålerenga-spilleren tiltenkes nemlig en slags «lærling»-rolle i København.

Danskenes kaptein og midtbanemotor William Kvist har vært strålende for FC København denne høsten, men kontrakten hans går ut til sommeren.

Nå tenker sportsdirektør hos danskene, Carsten V. Jensen, at Singh skal gå i lære hos Kvist fram til sommeren, for så å tre inn i den ledige rollen, melder Ekstrabladet i Danmark.

Sportsdirektør i Vålerenga, Truls Haakonsen, ønsker ikke å miste Singh, men innrømmer at midtbanespilleren er i ferd med å bli for god for Tippeligaen.

- Han er Norges beste toveisspiller og er like god defensivt som offensivt. Vi spiller med vinger som ligger bredt, så han skal dekke et stort område som sentral midtbanespiller, og han løser oppgaven flott. Offensivt er han utrolig ballsikker og har noen eminente tekniske ferdigheter, sier Haakonsen til den danske avisen.

- Men det er ikke slik at vi har lagt ut Harmeet for salg, for vi vil gjerne beholde ham i noen sesonger til. Men jeg mener definitivt at han er moden for å spille i en større klubb, legger han til.

FCK og sjefsspeider Lars Højer skal ha sett Singh i ti av årets 30 seriekamper, men foreløpig er det altså ingenting som har skjedd i forbindelse med en overgang.

- Jeg har ingen kommentar til Harmeets framtid, sier Singhs agent, Jim Solbakken.

Sportsdirektør i FCK, Carsten V. Jensen, er heller ikke særlig snakkesalig.

- Jeg kommenterer ikke kjøp og salg, men vil som vanlig poengtera at vi har en målsetting om å ikke komme svekket ut av overgangsvinduet.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere