VIF-spiller til AGF

Vålerengas Dan Thomassen vil hjem til Danmark.

24.06.08 08:34

Vålerengas Dan Thomassen er klar for den danske toppserieklubben AGF. Midtstopperen forlater Oslo på grunn av familiære årsaker.

- Familiesituasjonen min gjør at jeg må dra hjem til Danmark og jeg er veldig glad for at klubben viste forståelse da jeg ba om å få dra hjem, sier Dan Thomassen til VIF-fotball.no.

Selv om dansken nå forlater osloklubben, er han likevel svært fornøyd med oppholdet han har hatt i Norge.

- Jeg har hatt og har det veldig bra i Vålerenga. Alt ligger til rette for å prestere bra her. Støtteapparatet er bra og supporterne er fantastiske, men når det ikke fungerte utenfor banen måtte jeg gjøre noe. Familien er viktig for meg, sier Thomassen.

Thomassen kom til Vålerenga som Bosman-spiller fra FC København i 2007. Han fikk med seg 24 kamper og scoret ett mål for klubben.

- Vi synes det er leit å miste en klassespiller som Dan, men har full forståelse og respekt for valget han har måttet ta. Vi mister en bauta i forsvaret vårt men skal gjøre hva vi kan for å tette tomrommet, sier Vålerengas sportsdirektør Jan Erik Aalbu.

Thomassen er aktuell for bortekampen mot Fredrikstad 30. juni og hjemmekampen mot Stabæk 6. juli før han slutter seg til den danske klubben.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!
Fotballgal? Prøv dette spillet!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag