Gå til sidens hovedinnhold

VIF vil ha Ronny Johnsen

Vålerenga jakter fortsatt på Erik Hagens erstatter i midtforsvaret. Nå forsøker klubben å hente Ronny Johnsen hjem til Norge.

- Hvor langt det er kommet vet jeg ikke, men det sier seg selv at Ronny er ønsket. Får han ikke forlenget kontrakten med Newcastle, og det virker ikke sånn etter de kjøpene de har gjort, kan han spille for oss, sier VIF-trener Kjetil Rekdal til Dagbladet.

Fra før er det kjent at sølvvinneren i fjorårets Tippeliga også er interessert i Lyns Steven Lustü, men Oslo-rivalen er svært lite interessert i å selge stopperkjempen til naboen.

Før jul sa VIF-direktør Kjetil Siem at klubben har sendt konkrete henveldelser til fem midtstopperen, og at de vil ta den første som sier ja. Men selv om østkantklubben har vært i kontakt med flere spillere, er ikke sonderingen av markedet over.

- Det vil nok ta litt tid. Vi har ikke en ny midtstopper klar i dag eller i morgen. Vi skal sende to mann for å se på en håndfull spillere, sier Kjetil Siem til TV 2 Nettavisen.

Fredag drar derfor assistenttrener Geir Bakke og FIFA-agent Lars Petter Fosdahl til USA for sjekke ut en rekke amerikanske spillere.

Vålerenga har allerede sikret seg midtstopperen Amund Skiri fra Aalesund. Også Stefan Iszhiaki (flankespiller fra AIK), Bernt Hulsker (spiss fra Molde) og Christian Grindheim (midtbanespiller fra FK Haugesund) er klar for klubben.

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden