RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF vil snyte RBK

Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)
Sist oppdatert:
Osloklubben skal være interessert i Veigar Pall Gunnarsson.

Rosenborg skal være interessert i å hente Veigar Páll Gunnarsson fra Stabæk, men kan få konkurranse om islendingen.

Gunnarsson har tidligere jobbet godt sammen med RBK-trener Jan Jönsson og svensken skal se på islendingen som en kjærkommen tilvekst i trønderklubben.

Ifølge TV 2 Sporten skal imidlertid også Vålerenga være på jakt etter Stabæk-stjernen. Skal man tro kanalen skal partene allerede ha holdt samtaler.

Gunnarsson har kontrakt med bæringene ut 2012-sesongen, men mye tyder altså nå på at han forsvinner fra klubben allerede i sommer.

Ingen i Stabæk har så langt kommentert saken overfor TV2 Sporten.

Islendingen kom til Stabæk i 2004, etter å tidligere ha vært innom Strømsgodset, og dannet et radarpar med Daniel Nannskog under Jönssons ledelse.

I 2008 ble 31-åringen solgt til franske Nancy, men returnerte til Bærum i 2010, etter å ha fått lite spilletid i den franske klubben.

Siden returen har Gunnarsson igjen blitt en toneangivende spiller for bæringene og så langt denne sesongen har han nettet sju ganger i Tippeligaen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere