*Nettavisen* Sport.

VIF vurderer Andresen

Vålerenga legger ikke skjul på at Martin Andresen står høyt på klubbens ønskeliste neste sesong - dersom Stabæk skulle rykke ned.

05.10.04 07:56

- Men foreløpig vil vi ikke gjøre noe før Stabæks posisjon er avklart, sier Kjetil Siem til TV 2 Nettavisen.

VIF-direktøren innrømmer at laget kan tenke seg å hente Martin Andresen neste sesong.

- Han er en svært attraktiv spiller. Ikke bare for oss, men sikkert for alle klubbene i Tippeligaen. Selvsagt har vi diskutert ham når trenere og sportslig utvalg møtes. Men det er et langt hav mellom å diskutere og det å gjøre noe konkret videre, sier Kjetil Siem til TV 2 Nettavisen.

Vil ikke forstyrre
For han ønsker ikke å forstyrre Stabæk i kampen mot å unngå nedrykk denne sesongen.

- Martin Andresen har en lang kontrakt med Stabæk, og klubben har jo fremdeles ikke rykket ned. Men skulle klubben gå ned, og Martin Andresen bli tilgjengelig, er han selvsagt attraktiv for oss. Vil de selge, vil han helt sikkert bli en dyr mann, understreker Siem.

- Men Stabæk er en god naboklubb, som vi håper skal holde seg i Tippeligaen, understreker Vålerengas direktør.

Andre aktuelle
Den fargerrike VIF-direktøren sier at også andre spillere i Tippeligaen vil bli interessante dersom klubbene deres skulle rykke ned.

- Skulle Molde gå ned, vil blant annet Petter Rudi være aktuell for andre klubber. Og hos Sogndal er jo Alexander Ødegaard en svært attraktiv spiller for alle fotballfolk, sier Kjetil Siem.

- Og slik er det jo også med Martin Andresen. De beste spillerne hos lag som rykker ned, vil alltid være ønsket hos andre Tippeliga-klubber, sier han.

Stabæk møter Lillestrøm i skjebnekamp mandag kveld.

TV 2 Nettavisen følger kampen direkte fra klokken 19.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag