RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viking blir holdepunktet

Foto: Christian Thomassen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Viking har begynt å få kontroll på skadesituasjonen og bør ha en god mulighet til tre poeng mandag

Les også dagens travtips: Vi satser på et sjettevalg

En mandag med et få holdepunkter, der svensk fotball og ishockey-VM utgjør majoriteten av kampene. I tillegg presenteres vi for en del norske 2. divisjonskamper med høy vanskelighetsgrad.

Viking var regnet som outsider i Tippeligaen denne sesongen, men Åge Hareides mannskap har vært meget uheldige med skader i sesonginnledningen. Svært viktige spillere som Tomasz Sokolowski, Martin Fillo og Birkir Bjarnason har vært ute i deler av sesongstarten, og det er logisk at det har skapt problemer for Viking. Nå er både Sokolowski og Bjarnason tilbake, og det har gitt resultater.

Nå må du laste ned ny Norsk Tipping-klient
Få premiegaranti på Tippekupongen

Imponerte ikke sist
Viking imponerte ikke hjemme mot Haugesund sist onsdag og var heldige som dro i land tre poeng. Men seire gir selvtillit, og Viking er berettiget favoritt i kveld mot et Molde-lag som har variert mye i prestasjonene så langt. Laget fikk riktignok en opptur i torsdagens derby mot Aalesund, men er fortsatt rammet av skader på svært sentrale spillere.

I mangel på kamper å kombinere Viking med denne mandagen, spiller vi Viking singel til 1,90 i odds.

Kamp 98 Viking - Molde 1,90 - 3,10 - 3,35. Vi setter 200 kr på Viking i kveld.
Singelen spiller du her

Øvrige vurderinger:
Kanskje kan meget godtgående Odd 2 være verd noen kroner i hjemmematchen mot opphaussede FK Tønsberg i kamp 95. 2,40 synes godt betalt på Odd 2 som har innledet sesongen strålende.

Kveldens svenske matcher er av den svært vriene sorten, der bortelagene stort sett er satt opp som favoritter. Ifølge våre svenske kilder har Visby prestert bedre enn det poengfangsten skulle tilsi, mens motstander Norrkøping har fått betalt i overkant. Kanskje noen kroner på hjemmeseieren her til 2,80 i odds også er verd noen små kroner. Verdien ligger etter vår mening alltid på hjemmelagene i slike matcher.

Det er tidlig i hockey-VM ennå, og det er alltid rom for overraskelser i innledningsmatchene. Danmarks seier over Finland var et kraftig varsel i så måte. Inntil videre avstår vi fra spilli mesterskapet.

Nyttige lenker:
Bli nettspiller her
Få premiegaranti på Tippekupongen
Få scoringsvarsel for ditt lag!
Øk vinnersjansene dine med systemspill

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere