*Nettavisen* Sport.

Viking knust av «unggutta»

Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix

Sveitsiske Young Boys ble for sterke for siddisene.

YOUNG BOYS – VIKING 3-0:

Mandagens treningskamp mot sveitsiske Young Boys avslørte at Viking fortsatt har en god del å jobbe med fram mot tippeligastart i midten av mars.

Siddisene hang brukbart med i deler av kampen, men en rekke tabber og forsvarsfeil ødelagte mye av kampen for de mørkeblå fra Stavanger, som til slutt måtte se seg slått 3-0.

I første omgang slapp Viking-keeper Kristian Nicht inn et langskudd han helt klart burde tatt, og etter hvilen første forsvarstabber fra Ragnvald Soma og Børre Steenslid til ytterligere to baklengsmål.

- Det er vanskelig å si noe om hvor vi står, men jeg skulle gjerne sett litt mer igjen av det vi gjør på treningsfeltet. Heldigvis har vi litt tid igjen å jobbe på, sa Soma til aftenbladet.no etter kampen.

Før pause slet Viking voldsomt med å skape noe særlig framover i den sterke motvinden, men i løpet av de siste 45 minuttene kom Birkir Bjarnason og Martin Fillo til brukbare sjanser, uten å lykkes helt.

Neste treningskamp for Viking er mot HamKam 6. februar. Siddisenes første tippeligakamp i 2009 spilles borte mot Odd Grenland 15. mars.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.