RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Scanpix)

Viking låner tsjekker

Sist oppdatert:
Regner med å sluttføre avtalen i løpet av kort tid.

Viking er i fred med å sikre seg den tsjekkiske U21-spilleren, Josef Kaufman, på lån ut 2008-sesongen. Stavanger-klubben har også en ensidig opsjon på å kjøpe spilleren etter låneoppholdet, om dette skulle være ønskelig.

Det gjenstår kun å komme til enighet om Kaufmans personlige betingelser, samt en legesjekk, før overgangen kan bli sluttført. Sportsdirektør i Viking, Egil Østenstad, bekrefter mandag at spilleren vil være klar i løpet av kort tid.

- Etter de signalene vi har fått tror jeg at vi kommer til enighet med spilleren i løpet av kvelden eller morgendagen, sier Østenstad til viking-fk.no.

Kaufman kommer fra FC Teplice, der han har vært fast på laget de siste fire sesongene. Tsjekkeren er en høyreist backtype med sine 187 cm og er tiltenkt en plass på høyresiden i Viking-forsvaret.

Høyrebacken ble oppdaget under fjorårets EM for U21-landslag, der han spilte sammen med en annen Viking-spiller, nemlig Martin Fillo.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!
Fotballgal? Prøv dette spillet!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere