Viking-profil vil ikke forlenge med klubben

KLUBBSKIFTE? Veton Berisha har takket nei til ny kontrakt med Viking.

KLUBBSKIFTE? Veton Berisha har takket nei til ny kontrakt med Viking. Foto: Carina Johansen (NTB scanpix)

Utlandet neste stopp for Veton Berisha?

19.05.15 15:27

Veton Berisha vil ikke forlenge avtalen med Viking nå, men pipen kan få en annen lyd allerede til sommeren, melder Aftenbladet.

Angriperen har vært en av formspillerne i eliteserien denne sesongen. Berisha og agent Jim Solbakken har ikke svart på det siste kontraktstilbudet.

Vil til utlandet
- Samtidig har vi sagt at vi kommer tilbake til Viking dersom vi ikke finner en ny klubb i utlandet til Veton, forklarer Solbakken.

Agenten sier at Veton Berisha har fått flere tilbud fra utenlandske klubber, men at ingen av disse er god nok til at han forlater klubben.

Berishas nåværende kontrakt med Viking utløper 30. juni.

Kapteinen gir seg
Vikings kaptein, islandske Indridi Sigurdsson (33), har bestemt seg for å dra hjem til Island etter sesongslutt, melder Stavanger Aftenblad.

Hans kontrakt med Viking løper ut etter sesongen, og han selv føler at han har minst to år igjen av karrieren. Derfor ønsker han å finne seg en klubb på Island. Han kom fra KR Reykjavik til Lillestrøm for 15 år siden, og den islandske moderklubben blir trolig hans neste stoppested.

- Alle brikkene faller egentlig på plass nå. Jeg har hatt sju kjekke sesonger i Viking. Det har naturligvis vært både oppturer og nedturer, men jeg angrer ikke på at jeg valgte Viking da jeg forlot Lyn sommeren 2009. Nå skal jeg gi alt, og jeg gleder meg til resten av sesongen, sier Sigurdsson.

Kona og de to barna flytter hjem til Island allerede i sommer. Den yngste av barna skal begynne på skolen til høsten.

Ved siden av spill i Lillestrøm, Lyn og Viking har stopperen også spilt tre sesonger i belgiske Genk (2003-2006). (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.