RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viking solgte Schei Lindbæk

Sist oppdatert:
Viking har overraskende solgt spissen André Schei Lindbæk etter kun ti kamper for klubben. Mandag kveld ble den hurtige spissen solgt tilbake til Las Palmas.

- Andre var veldig interessert da han fikk vite at Las Palmas ønsket han tilbake. Vi har på bakgrunn av dette ønske kommet til enighet med Las Palmas om en overgang, sier Vikings direktør Bjarne Berntsen til klubbens hjemmesider.

Hemmelig overgangssum

Overgangssummen er foreløpig ikke offentliggjort, men Viking mottar en pengesum for den tidligere Molde-spissen. Schei Lindbæk drar ned til Spania tirsdag for å forhandle med klubben.

- I utgangspunktet var vi ikke interessert i å slippe ham. At han nå fikk sjansen igjen, og var svært lysten selv, gjorde at vi kunne akseptere en kompensasjon for overgangen, sier Bjarne Berntsen.

Erstattes?

Vikings direktør utelukker ikke at blåtrøyene henter inn en erstatter.

- Dette betyr at vi må finne en erstatning før det norske overgangsvinduet 31.mars går ut, forteller Berntsen.

Andre Schei Lindbæks karriere i Viking ble usedvanlig kort. Etter overgangen fra Numancia i fjor har den solide spissen kun spilt ti seriekamper og scoret tre mål for Stavanger-laget. Schei Lindbæk gikk også til Las Palmas i 2002 (fra Molde), men fikk raskt vite at han ikke kunne bli brukt fordi klubben hadde forbud mot å kjøpe nye spillere.

Les også:

Mer om Viking
Fakta Schei Lindbæk

Hva mener du om overgangen? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere