RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Teigen, Trond Reidar (Scanpix)

Vikings bråkebøtte til Fredrikstad

Sist oppdatert:
Jørgen Horn har fått ny arbeidsgiver.

Etter flere tilfeller av uheldig omgang med alkohol, tok Jørgen Horn selv initiativ til å avslutte sitt kontraktsforhold i Viking.

- Jeg har tatt konsekvensen av mine handlinger og har bedt om å bli løst fra min stilling som fotballspiller i Viking F.K. med umiddelbar virkning, sa han i en pressemelding 25. oktober.

- Jeg fikk sjokk. Jørgen Horn har sviktet klubben, spillerne og alle som er interesserte og glade i Viking. Og det er ganske mange. Det er mangel på respekt, sa trener Åge Hareide etter at spilleren igjen havnet i fyllearresten.

Nå får forsvarsspilleren en ny sjanse – i nyopprykkede Fredrikstad. Ifølge klubbens hjemmeside har han undertegnet en toårskontrakt.

- Vi er veldig fornøyde med å ha Jørgen med på laget. Han er en spiller som passer inn i vår spillerfilosofi. Han er en ledertype med veldig gode ballegenskaper. I tillegg har han en spennende alder sier sportssjef Joacim Jonsson til klubbens hjemmeside.

Sjekk siste fotballnytt her!Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere