RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SERVITØR: Liridon Kalludra returnerte til Kristiansund fra Sarpsborg 08 i sommer. Søndag bidro svensken med en målgivende pasning som var med på å sette ytterligere press på Brann i kampen om opprykke fra Obosligaen.
SERVITØR: Liridon Kalludra returnerte til Kristiansund fra Sarpsborg 08 i sommer. Søndag bidro svensken med en målgivende pasning som var med på å sette ytterligere press på Brann i kampen om opprykke fra Obosligaen. Foto: Carina Johansen (NTB scanpix)

Viktige poeng til Kristiansund

Sist oppdatert:
Brann må fortsette å kjempe hardt for opprykksplassen.

JERV - KRISTIANSUND 0-1:

Kristiansund har overrasket mange i 1. divisjon. Med 1-0 borte mot Jerv lever opprykkshåpet videre.

Et vakkert angrep var nok til å senke Jerv i solskinnet på Levermyr søndag. Liridon Kalludra ble spilt igjennom, før han la uselvisk til Daouda Karamoko Bamba. Fra fem meter scoret Bamba målet som sikret tre poeng.

Kristiansund er oppe i 46 poeng, tre mindre enn førstedivisjonsleder Sogndal. Brann på tredjeplass har 43 poeng. Både SIL og Brann skal i aksjon først mandag. I neste runde møtes nettopp KBK og Brann.

- Vi håper på opprykk, men hovedfokus nå er kampen mot Brann. Vi ønsker ikke tenke opprykk før det er et faktum, sa Kristiansund-trener Christian Michelsen til NTB.

- Vi forutså at det skulle være trøkk i kampen, men selv om Jerv hadde et par store sjanser, følte jeg at vi hadde kontroll, sa Michelsen.

Exit Hønefoss?

Sandnes Ulf spratt opp i 41 poeng etter 1-0-seier mot Hønefoss. En umarkert Aksel Berget Skjølsvik stanget inn kampens eneste mål. HBK er på full fart ned i 2. divisjon.

Ringerikingene står med 21 poeng. Hele åtte poeng skiller opp til Åsane på trygg grunn når bare fem runder gjenstår.

Mye tyder på at toppfotballeventyret i Hønefoss er over.

Ranheim og trener Ola By Riise er på etterskudd i kampen om kvalik etter 1-1 borte mot Hødd.

FFK på rett vei

Fredrikstad tok et langt steg vekk fra nedrykksfare med viktige 3-2 borte mot Follo. Henrik Kjelsrud Johansen var den store helten med to mål.

Åsane var på vei mot en viktig seier i bortekampen mot Levanger, men Benjamin Stokke tvang fram 2-2 fire minutter på overtid.

Åsane ligger over streken med 29 poeng, tre mer enn Bærum og fem mer enn Levanger.

Bærum tok sin første seier siden 31. mai da de vant nedrykksduellen mot nestjumbo Nest-Sotra 5-2. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere