RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vil Barcelona reise seg?

Foto: Ap
Sist oppdatert:
Real Madrid la press på den spanske serielederen.

Det spanske hovedstadslaget slo Levante 2-0 hjemme på Santiago Bernabéu lørdag kveld og ligger nå bare to poeng bak Barcelona.

Barcelona har en vanskelig hjemmekamp mot Athletic Bilbao søndag kveld. Bilbao ligger på femteplass i den spanske toppdivisjonen og har fire seiere på de siste fem kampene.

Barcelona - Athletic Bilbao 21:00 .

Frykter ikke nytt tap
Katalanerne kommer rett fra et forsmedelig tap mot Arsenal i Mesterligaen, men har ikke tenkt til å la den trenden fortsette.

- Vi er klare for Bilbao, uttalte Pep Guardiola til fcbarcelona.com lørdag ettermiddag. Guardiola synes også de spilte en av sine beste bortekamper mot London-laget, tap til tross.

- Det var en av våre beste bortekamper i Europa. Jeg håper vi kan spille som det ut sesongen, komplimenterte Barcelona-treneren.

David Villa fikk en stempling på ankelen i oppgjøret mot Arsenal, men er nå friskmeldt og med i troppen til Barcelona.

Kan nå Europa
Med sine 38 poeng lukter nå Bilbao på Europa-plass neste sesong. Det spanske laget har ikke vært så høyt oppe på tabellen siden de kapret femteplassen i 2003/2004-sesongen.

Laget, som spiller sine hjemmekamper på San Mamés, må ta poeng mot serielederen for å henge med i kampen om fjerdeplassen.

Men da må de stoppe Lionel Messi i scoringsform.

Argentineren har 24 fulltreffere på de 20 kampene han har spilt i årets serie - det gir han et snitt på 1,20.

Messi vil nok prøve å sikre seg et nytt forsprang i kampen om toppscorertittelen mot Cristiano Ronaldo, som står med like mange målkjenninger som den argentinske ballkunstneren.

17. april er det klart for et nytt «El Clasico» mellom de to spanske gigantene. Med fjorårets serieinnspurt friskt i minne skal man ikke se bort ifra at det hele avgjøres i den 32. serierunden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere